Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad u životu nisam posjedovao roba i nema za šta da me grize savjest. Ponosan sam što sam bijel
@KrkyEroTheJoker ako je duzina bitna, ja bih bio vrlo ponosan da sam crn
@stonoran Ja ne, ja sam bio kurate sreće
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Izmišljena nacija. Došla većinom bagra iz Evrope, uništili Indijance, oteli zemlju, doveli crno roblje iz Afrike. Otimačina. Sad se raširili i vode ratove radi otimačine nafte, vode, ruda daleko od svoje avlije. Obama za svojih mandata pokrenuo 7 ratova. Griješim li ?
Greže, ti jedino možeš bit osramoćen kao Srbin, s obzirom da većina (bosanskih) Srba patološki mrzi ljude druge vjere i nacije.
Prošle godine je na isti način ubijen bijelac od strane policije, pa niste to komemorirali niti osudili, licemjeri
Americka istorija lazna kao i Srpska.
BLACK LIVES MATTER!
Jel ovaj Popovic srbin , sta mu je?
'Otac nacije' Thomas Jefferson je drzao robove u kući i povremeno ih karao, smišljajući Deklaraciju o nezavisnosti.
Zatim policajac postajes 6 mjeseci kursa,ko kod nas zastitari otprilike,prednost imaju bivsi vojnici,ptsd sindrom vecinom imaju..oruzje imaju svi,policajac zna ako zakasni da je donji,vevinom pucaju iz straha I neznanja.
E ovako iz prve ruke,policajac ce isto roknuti mene ko I ovog Flojda ako se opirem hapsenju,I to glokom upucati.Drugo crnci nece kile ,jedan od deset hoce raditi,ostali gudru valjaju I zarade moju sedmicnu zaradu za jedan dan I zive po svojim naseljima,tu policija dolazi samo po pozivu.Trece ovo I'm je sansa za pljacku,hebe se niima za Flojda
Tacno tako,neki dan ubili policajca koji ima se suprostavio jer su krenuli da kradu televizore,inace bio je covjek pred penziju,ali oko toga nema medijske paznje. Milioni postenih ljudi ostaje bez posla zbog kretena koji su odlucili iskoristiti smrt ovog covjeka za pljacke.
it"s ok to be white
Its okay to be white!
Koja glupost sad.crni policaja ne pritisce nogom kao ovaj sro je radio.. Okrenuli sve na rasizam
Da u pravu je. I povijest i istorija.
Promjena naslova, samo jedna rijec: Nasa historija je laz, osramocen sam kao srbin.
Osramocen sam kao srbin i bijelac.