Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zaslužuje vas ovo smeće od države!
smece od vlasti,a u drzavu ko drzavu ne diraj ni pedalj.
Zna se na koga sam mislio, na ološ koji uzima pare za privatna putovanja iz budzeta, dok ovi momci sebi placaju avionske karte i smjestaj. Bosna je jedna, jedina!
Gdje taj žiro račun da sve patriote uplate po 1KM ( može se i bez kafe 1 dan ), pa da se ovim momcima skupe kakva takva sredstva. 1KM neće niko ni primijetiti.
Nije meni zao dat za to pare, al da mi pokrivamo pljacku vise ne ide.na izbore i mijenaj bagru.
Đubrad.
Sramota za savez, drzavu i sve ukljucene institucije koje su bile toliko nesposobne da obezbijede barem elementarne uslove za "cuda od djece" koja su nas predstavljala i predstavljaju na jednom ovakvom takmicenju. Jednostavno, za ovakve stvari izgovori ne postoje!
Medalje ponijeti svaki igrač svojoj kući pa kad dođe vrijeme vratiti u vitrine KS BiH. Na aerodromu ignorisati sve "delegacije" sem svoje porodice koja ih bude radosno dočekala. Sramota od politike se opet pokazala u pravom svjetlu. Mrak.
Ljudi hajmo žiro račun i makar po markicu da im pokrijemo makar ove troškove, kad država ne može možda možemo mi!!!
Sramota
Nabijem i drzavu i sve nepismene ljude u drzavi na onu stvar!! Svaka cast momci.
Bravo momci. Rusija, Spanija, Italija,..., na koljenima. Ne samo evropske, vec svjetske kosarkaske velesile. Svijetla je buducnost BiH kosarke!
sramota, nema se sta drugo reci
E tebi klix zveknem mater.....samo skidaj komentare.....a ove degenerike koji pisu sve i svasta ostavi da narodu pjena krene na usta....popisam vas sve
Neka ste vi ugasili komentare za masovno sakacenje u Kaknju, mamicu vam je..em
Zanzibar, Svaziland, Južni Sudan i ostale zemlje s nultim stepenom civiliziranosti nam zavide kakvi smo.
Eh jebi ga to znaci da nisu clanovi SDA,HDZ i SNSD i kraj price.
BRAVO MOMCI SVAKA CAST
Sto ce nam kosarka
Sramota,ovo je za krivične prijave