Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bh. reprezentativac Džanan Musa je bio na klupi Netsa. Iako nije igrao, pružao je veliku podršku svojim saigračima" Maho peskirom i dodavo im flase vode :) Bolje mu je da se vrati u Evropu i odigra par sezona za neki dobar evroligaski klub
A inace, jos i ranije sam pisao da je on previse zgoljav za NBA
dobro, jos je pocetak, vidjece se to kasnije, na pola sezone negdje
Zmiu ih Musa
Nije on dorastao za NBA lige, još mnogo rada treba.
I jest poletio u NBA da grije klupu ,a mnogi su mi minuse pucali kad sam pisao da je još bar 2-3 sezone trebao da se kali u Evropi gdje bi bio glavni igrač.
glavni igrac?....aaahihihihihihiiiiii.....njega jaro sad cedevita nebi uzela kad bi im ga poklanjali....realno on nema glavu za kosarku...neznam da li je inace tako tup ali o kosarci stvarno pojma nema....jedino sto je kod njega izrazeno je ogromna zelja da se proslavi i bude glavni...sto dovodi do losih rezultata ekipe....
@BarbaSaDrine sta si ti seronjo napravio u svom zivotu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada sam insistirao na uvodjenju kurbanskog mesa u ekskluzivnu ishranu našeg Džanana Muse mnogi su mi pucali minuse i pisali da sam srbin... Pogledajte samo posljednjeg klijenta Miralema Pjanića, sad je na kurboterapiji Edin Višća koji će za 3 mjeseca biti apsolutna mašina itd. Kada me podržite koljem 17 kurbana i izdvajam samo A KLASU mesa i pravim mu jutarnji SUPREME kompot od iznutrica kurbana pod El-Fatihom našeg reisa Kavazovića i majke Muse.
A sta fali prasencetu na raznju i domacoj sljivki?