Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mila majko pratimo alexa žalosni. nije žalosno što ga pratimo žalosno je zante već glupi bošnji nihad se prodo ostavo svoje na domovinu na cjedilju kaako bi je branio kad je nateže bilo.
ko kaze da prodao, ne znate ljudi ni o cemu se radi
Novinare, ko ti diplomu dade. "Do poluvremena je ta prednost narasla na 18 poena razlike (43:25) i tad je već bilo jasno da će turski klub ići u polufinale. Ipak, gosti iz Njemačke su se vratili u igru u drugom poluvremenu i sve do samog kraja meč je bio neizvijestan." AHAHAHAHAH već se znalo na poluvremenu ko ide dalje, ali je meč do SAMOG KRAJA bio neizvjestan.
Turkish Airlines :)