Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba imati zadovoljstvo i sportski motiv za igrati protiv Francuske. Pobjeda protiv Rusije je jedan od največih naših košarkaških podviga koji smo ocijeni kao nešto normalno (mi pobijedili Rusiju ).
musa cuva de coloa, vrabac ide na furniera a kikan ce gobera staviti u dzep... kakva ba francuska... 15 razlike za nas, najmanje!!
bice jedno 40 razlike nazalost
Mene iskreno strah debakla, gobert ce biti previse dominantan u slucaju da ne bude nurk igrao, a sve su prilike da nece. Samo me interesuje da li ce i musa moci igrati ako bude draftovan zbog summer league u nba.
Hahahah aj Francuza u full-u sine. motaj kablove Dule 😢
Batum, De Colo, Diaw, Fournier, Gobert, Heurtel i ostali - vjerovatno, po imenima, najbolja ekipa koja je gostovala u Mejdanu ikada, a bilo je velikih ekipa (zlatne generacije Jugoplastike i Partizana) ... što je više nego dovoljan motiv da odigramo, makar to nebilo dovoljno za pobjedu, svoju najbolju utakmicu,
@VIahIzPecine Musa je još mlad i ima oscilacija, ali Igrača koji je prva petorka Jadranske lige, najbolji mladi igrač Eurocupa i ima garantovano mjesto u prvom krugu ovogodišnjeg drafta nije razumno podcjenjivati ...
Preskakat ce nas crnci