Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast decko
Emire svaka cast, pokazao si da si patriota. Lijepo je procitati da je neko uporan da obuce nas dres a narocito nakon jucerasnjeg clanka o kosarkasima koji nisu zeljeli da igraju za nas. Emir me podsjeca na Pjanica kad je i on ovako pousavao da zaigra za nas ali isto nije islo sve glatko. Nadam se da ce imati i slicnu karijeru kao Pjanic.
Još jedan u nizu dokazčića da nam stranci ne žele dobro, niti su kad željeli.
MRZIM FINSKU, FINCI NISU FINI
I kazu ima pravde na ovom svijetu.. Neki finski savez se sjetio da on kao neda ovom heroju da obuce voljeni dres! Treba im poslati kulturan i lijepo srocen tekst, ne bi li shvatili da je to u rangu sa zlocinackim pothvatima da ga se istjera iz Zepe! Zgrozena sam!
Dvije godine nije puno. "Ocekaj" ti malo P.S. Ova "manekenka" Ana je vise dosadila svima nama. Molim klix da ne eksponira ovu "studenticu", jer ima ljepsih i uspjesnijih cura od nje! Hvala
Ova "manekenka" Ana je vise dosadila svima nama. Molim klix da ne eksponira ovu "studenticu", jer ima ljepsih i uspjesnijih cura od nje! Hvala
E bas trebas biti DUSMANIN pa ovom momku ne dozvoliti da igra za domovinu iz koje je protjeran!
Finska mu dala sve i ovako im vraća, u Bosni bi gladan bio
Prkosi dusmanima momak :P
Ja ne znam stvarno šta taj Finci hoće više. Još ako se Sejdić umiješa to i bi....
jos jednom se pokazalo da oni koji su najvise propatili za ovu drzavu,za nju daju najvise...nek te sreca prati u zivotu.
Pape nisi dostojan svetinje
Bolje bi on vodio od seljačine papeta
Enklava? Odakle ste ovo kopirali sada cccc . Kada kopirate bar ispravite riječi malo. Ima li i jedna informacije iz prve ruke. I vi neki novinari cccc Emire svaka čast. Tako se odnosi prema domovini. Zaslužuješ respect !
Eto kažu da su Finci fini
Mamu im...