Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ekipa. Svaki komentar je suvišan. Utakmica je bila vrhunska.
@NTK387 ako mislis na Musu, mozes mu se samo lagano sageti :)
HAHAHAHHA, pa armenistan je 4, a mozda i peti razred EU kosarke. Od reprezentacije koja je do prije 4 godine mlatila litvanistan +15, sada slaviti +13 nad sahistima sa kavkaza je smesno. A da, u medjuvremenu protjerani su svi hrvati i srbi iz reprezentacije. Vise amerikanaca igra nego hrvata i srba. #nijeMojaReprezentacija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svaka cast momci, nismo vas odavno gledali u boljem izdanju!
da nije naograiso ovaj njihov crnjo nabili bi ih 40 razlike
Ovaj mali Musa - postade pravi košarkaški Musa Keseđija!
Nikada nisam nesto gotivio Vujosevica, zbog dosta postakluka dok je trenirao Partizan, ali uzeti ovakvu raspalu reprezentaciju BiH, sa ajd da kazemo samo jednim vrhunskim igracem i od njih u vrlo kratkom roku napraviti lidere u svojoj kvalifikacionoj grupi, moze samo vanserijski strucnjak.
Najbitnije je da se vidi napredak ekipe u igri. Bez obzira na protivnika, a Armenija je izgleda najjači u pretkvalifikacijama, nisam do sada gledao ovako dobru igru naše reprezentacije od početka do kraja. Dobra je stvar što se utakmice igraju u nizu tako da Vujoševićevo znanje i iskustvo dolaze do izražaja sve više u svakoj narednoj utakmici.
Nadam se da cemo uskoro vecinu ovih momaka gledati u NBA-u.
Hahaha, dobar vic, kako se na bosanskom kaze kosarkas? - basketbalija :-) Salu na stranu, nisu lose odigrali, pocinju biti ozbiljni, ne znam koliko je do Vujketa
Musa podera jarca..
Ona dvojica " amerikanaca" na aparatima!
najveći uspjeh je što ova reprezentacija ima prosjek od 22 godine...buducnost je svijetla konacno :)
Basketbalije, i kosarkarine
Sagni se malo smradu
MA BRAVO MOMCI 👍👍👍👍👍👍👍
Vala bas smo momacki oderali Armence, bez obzira na zadnju minutu meca. Svaka cast igracima i treneru Vujosevicu ! Po ucinkovitosti slobodnih bacanja i skokovima se poznaje ekipa, milina gledati kako sigurne ruke deru kos mrezicu.
Duško Vujošević je prvi trener koji je napravio ekipu. Nema tu niko koga znam, od ovih starih 'bez kojih se ne moze', ali je to ekipa i to se vidi. U prvom poluvremenu igralo 11 od 12. To je najveci uspjeh. Ekipa. A da, Nurkicu, gledaš li ovo i je li te imalo stid?
SVAKA CAST TRENERU I IGRACIMA I NE ZOVITE ONA DVA PAPKA SELJACINE BAJU NURKU I TELE DA GLEDAMO I UZIVAMO U OVIM IGRACIMA
Dusko Vujosevic i Baja Mali Knindza su kumovi idiote, :)
Svaka čast momci...Bravooooooooooo!!! Sejfa najbolji !!!
Betmeeeen, tanananana