Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan je Zeljko Obradovic (volio bi ga vidjeti u NBA ali od toga vjerovatno nece biti nista - tamo igraci ne postuju trenera, a i kosarka nije timska igra vec postoji par zvijezda a ostali igraci su tu samo da im nabijaju statistiku)
Nije svaka franšiza takva. A Žoc bi vrlo vjerovatno nekom igraču opalio par šamara, tako da, neka njega u Evropi
@PartijaSaha00 Zna se ko je šef ;) https://www.youtube.com/watch?v=ORcHMtBLRtY
Sjeća li se ko još događaja u Istanbulu, kad su navijači, mislim upravo Fenerbahčea oteli krezavim bauštelcima zastave s ljiljanima, Munirino grmlje i nabili im to sve u pakaš? Molim samo ozbiljne odgovore, hvala.
Pa što si im otimao transparente i zastave i trpao u pakaš jarane moj? 😆
Ućero ti Kačavenda o čemu ti ???