Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi na web stranicu eurolige, klikni na klub Bayern, tamo nađi Nihad Djedovic i klikni na njegovo ime da vidiš player profile, pa vidi šta mu piše pod nacionalnost. Ukratko, ne piše BiH, nego Germany, pa ne vidim kako je "naš" Nihad Djedovic mogao ubaciti 18 poena. Čovjek se dobrovoljno odrekao državljanstva BiH. Odrekao se. Dobrovoljno. Šta tu nije jasno?!
Jak je Fener ove godine.
koji nas nihad djedovic ? uozbilji se klix ili nabavi nove novinare . frajer nema nase drzavljanstvo.. kako onda moze biti NAS ?
Zvezda od +21 do poraza, da li je moguce?
Nick Jedovitz aka Perhan der Deutscher blaze mir ajn brko
ĐEDOVIĆ IZDAJNIČKI PAPAK