Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momci.
Hajde KLIX obraduj nas pa nam omoguči prenos kad več ova gamad sa BHT FTV neče...a traže pretplatu??? e dobit če od mene mm......m...............o.
Tesko i malo sansi ali kako narod kaze da nada umire poslednja
Srećno Španiji
Realno gledajući, jedino se ne možemo nositi sa Francuzima koji su atletski superiorni i koji će najvjerovatnije uzeti zlato. Sa svima ostalim možemo igrati i zbog toga je žalosno što su izgubili od Latvije koja je za dvije klase slabija od njih jer su se već vidjeli u narednom krugu nakon velike pobjede nad Litvom. Peto mjesto je odličan rezultat i pokazatelj konstantnosti mlađih kategorija.
Cuj dvije klase slabiji...PA KAKO BI IH RAZGULILI DA SU KLASU SLABIJI RECIMO?? Nemoj bolan navijački nikad gledati. Imali su utakmicu,izgubili je i ćao!
@profesor Miljenko Izgube i Warriorsi od Lakersa, Barcelona od Malage, a nisu dvije klase nego pet klasa bolji. Ima tu dosta više faktora u igri osim kvalitete.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srecno juniorima BiH...KAD VEĆ SENIORA NEMA NA EP!
Samo malo vise koncentracije u odlucujucim momentima, i uzet cete bez problema ovo.. sretnooo
Sa ozbiljnim pristupom i zalaganjem na terenu moze se i Spanija pobjediti