Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ljudi, gdje vi gledate prenose utakmica. Ovi kreteni s Moja TV isključuju sve ono "normalno i dobro" što bi čovjek želio pogledati. Evo, Španija: Hrvatska i možeš gledati al u .....
@VOXpopuli2017 Sportklub
@WhoIzYou jbg. nema ih kod MojaTV, a za ovo što ide na kanalima HRTa imaju dežurnog na štekeru. Ne daj Bože da im nešto slučajno promakne.
OSOBNA ISKAZNICA TARIGUZIJE: (Sport, laž i genocid) Po slijedećoj šemi: (1)-Sportista diže moral genocidašu, (2)-Genocidaš pravi posao za intelektualca, (3)-Intelektuac svaljuje krivicu na nekoga četvrtog.
@Frljoka1 Po cemu se moze prepoznati Bosnjak pitas? Vrlo lako moze se prepoznati po neprestanom kmeku. Dja danju dja nocu uvijek ces ga naci sa suzom u oku.
Šta nas jede briga za Srbistan
Данас абд м фудбалери да побijeде Ирску 🇷🇸
Cijela Turska slavi. Prađed Murat ponosan!
Zivjela Srbija Cestitke iz RS-a
idemo TURSKA uz vas je Bosna!!! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇹🇷🇹🇷🇹🇷
kapa dole srpskim kosarkasima, sto se tice kosarke mogu nam drzat lekciju u svakom pogledu
idemo TURSKA uz vas je Bosna!!! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Srbija do Tokija 👆👆👆
ante k@ Moze. To neka bude Bosna