Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbijanci su prije svega nadskakali Francuze, sto nije nimalo lako, a tu je i nedostatak Markovica, cime ta pobjeda dobija jos vise na znacaju. Ako ovako nastave mogli bi uzeti medalju.
I dalje boli poraz od Latvijaca, ubijemo Litvaniju koja sve po redu sad pobjedjuje ali ispadnemo zbog nekih levata
Jedini levat ovdje si ti jer se u košarku ne razumiješ. Ne znaš šta je turnir ni turnirko takmićenje. Ekipa koja uđe u utakmicu kao FAVORIT i koju hladno može izgubit ali ne sa više od 10 razlike i tako da se ne troši je ekipa koja će igrati na dnu svojih mogučnosti. Realno, u iole bitnijim utakmicama vas bi Litva otressla 30 razlike. Tupite o nečemiu a poima nemate. Imate Teltovića koji se ispucava i to je to. Držite se fudbala, jer imate solidnu ekipu, ali samo solidnu. NEMATE OBRANU! NEMATE NI vezni. NEMATE TRNERA. Doduše, sada ga nemamo ni mi. Imali ste puno slabiju grupu ; BELGIJA (nikad bolja) - GRČKA (nikad lošija) Belgija ima jedan od najskupljih timova na planeti. U dvomeču Belgije i Grčke na koga bi ste stavili novce? Srbija - Slovačka Srbija ima jednu od najboljih obrana na planeti U dvomeču Srbije i Slovačke na koga bi ste stavili novce? Škotska - Litva Ovo ne treba ni spominjati, MAKEDONIJA - LATVIJA Recimo da je ovo bar egal mada mislim da je i Makedonija bolja I na kraju Vels sa Bejlom protiv Lihtenštajna Zato se nemojte kur**it. Dobite nekog jakog pa se folirajte. Baraž bi vas spustio na zemlju ai mi je drago ako ga izbjegnete i odete direktno. Ne pišem ovo da bih vrjeđao nego realno.
Ti vla.hu ocito ne znas da citas..pored toga si ljubomoran..jel boli sto repka Kroacije ima Kroacijanaca samo u tragovima ostalo sve korijeni negdje na potezu Duvno Ljubuski, da smo i u vasoj grupi polupali bi vas ko beba zvecke prosli bi gore od Grka u Zenici
Udjose Ukrajinci na mala vrata u QF
Šut ih izdao..