Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ovako nastave, ima da grci naprave kolektivno samospaljivanje na granici
Antic je najbolji , u repki Makedonaca.
Zasto takav glup komentar o Bosnjacima,mirnom cestitom i radnom narodu,saosjecajnom za svoje i tudze muke.Norod koji je trebao biti unisten zbog svoje uzvisene vjere, narod kome se otima zemlja,jezik kultura ,nacija,pravo na bitisanje.Narod koji je jedini uz Jevreje osjetio komsijsku dobrotu u vidu genocida.Taj narod nije ni glup ni primitivan ni zloban,naprotiv raduje se komsinskom dobru.Ima nedobronamjernih medzu nama alo smo ipak dobri Bosnjani.
Znaci jos da makedonce pobjedimo i da idemo dalje ili? Grci protiv Hrvatske ne bi trebali izgubiti sa vise od 8 poena......
Je li ono ovdje bi tema kosarka illllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .....................cccccc... Cestitam Makedoncilma, Srbima, a nama i Hrvatima puno srece.
Majorizacija hrvata (zajedno sa skutorima) u prvom pol. Teletovic k'o Lagumdzija !!!
@ srblje K.l.i.p.a.n.e znas koliko Makedonaca je r.a.t.o.v.a.l.o. u Bosni na srpskoj strani?Znas ti k.u.r.a.c moj!Sto se tice kosarke mozes da se sladis samo tudjim pobedama jer svoje ionako nemate!Sedeca odbojka vam najbolje ide!
Kvariš ionako lošu sliku o Bošnjacima kao glupima, primitivnima i zlobnima. Valjda negdje ima dna bošnjačkom privitivizmu. Bijeda.
A mi cemo da se vadimo na Makedoniji i Hrvatskoj
sta ce tek nama uraditi ukoliko se ne desi cudo pa igracima malo savjest proradi
Nema ljepse knjige od Kur\'ana niti bolje vjere od Islama
SABE OLAZI NEZNALICO. ISTO KADA BI BRACO BIO SELEKTOR U FUDBALU. FUUUUUUUJ KVAZI STRUCNJAK...
POMOZI BOŽE !
ja sam konj.
http://www.youtube.com/watch?v=NHz24J8OYGs&feature=related