Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska iz utakmice u utakmicu sve bolja. Ako bude malo sreće može i do borbe za medalje. Samo hrabro!
Tako se igra kada se ne potcijeni protivnik, jer su Finci nezgodni kao i Latvija.
Ko bi rek'o, Finci su jako nezgodna ekipa, mislio sam da su Hrvati prosli sikljucivo tome sto su imali slabu grupu, ali evo pokazuju da i oni imaju kvalitet, vidjet cemo sta ce pokazati protiv Grka i Italijana, ako odigraju kao danas, sve je moguce.
pojedinačno svakako imaju ozbiljan kvalitet(iako i njima fale neki igrači) ...ali očito im je trebao onaj poraz od španjolaca da počnu igrat kao ekipa
Fali vam bolji trener k'o i nama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sramota je kakvih reprezentacija ima u daljem krugu takmičenja, Ma fuuuuj.....
finci su pobijedili tursku,rusiju i grčku.....šta da im radiš
Turska i Rusija su raspadnute dosle na prvenstvo, a i ta pobijeda nad Grcima je ista kao pobijeda Crne Gore nad Srbijom, dakle, Grci usli opusteno u mec.