Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste jadni
Man nek su ispali i Hrvati, a i da hoće i SiCG. ništa nacionalno, ali oni su nam ipak rivali. Kao da je Englezima drago, kad Škoti prođu. nije to politika, to je realnost. al' što se izraela tiče, vala nek ispadnu i to nek se blamiraju, ovo je politički. Ko iz jebe.
Mirzetu i Mirzetima: diskonektuj se Tita ti i poštedi nas nebuloza.
ZAR MORAMO MJESATI POLITIKU I SPORT?????SVE DOK BUDE TAKO NEMA NAMA EVROPE........
Za Eda Svaka cast sto si tako realan, Mirza je pravi ljubomorni prostak, jer i nama Srbima je drago kada BiH uspije u sportu i zelimo im srecu, a ne kao Mirzet... SCG
mirzete glupane!!!
eto tvoj je pametan.
Daj Mirzete ne seri, cuj Srbi se previse nafurali na kosarku. Pa ljudi su aktuelni Svjetski i Evropski prvaci. Ni ja ih ne volim ali komentar "malo su se previse nafurali na kosarku" je totalno glup.
e nek nisu ni hrvati uspjeli a da hoce jos i ovi srbi ispast svima bi nam bilo dobro oni su se nafurali malo previse na kosarku.
ma nasi su dobili po usima, nema se sta kometarisati. svaka cast onima koji su uspjeli.
Trenutno nema komentara na ovaj članak