Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam isao da igram za BiH. i znas gdje su me poslali? u p.m. - doduse indirektno. zasto? zato sto mi stari nije musliman. a znam jos puno momaka koje su poslali u tu istu stvar iz glupih razloga samo da bi igrao taj i taj jer njegov babo zna ovog sto je njemu tamo pomogo ono.
...aaa seljaka ljudi...slusaj ba...jel ti znas bolje igrat kosarku?...ako znas idi razvali sve jarane, sta se mangup pravis...kakvi nasi bolan...ciji nasi...ako ti mozes bolje ti jarane idi i igraj...ako su svi seljaci, zasto eto ti kao gradjanin i tako fin i pametan, ne igras za reprezentaciju...de suti i ne seri...
Ma nece prijatelju moj, treba biti optimista, nasi ce se boriti kao lovovi jer ovoj nasoj napacenoj zemlji je potrebno malo slavlja, veselja i zajebancije da se predje preko x svakodnevnih problema! Iz sveg srca sam uz nase momke 11.Oktobra! A sto se tice kosarkasa, valjda ce mo i mi docekat da nekog "nakantamo" na tom evropskom prvenstvu poslije ovolikih poraza!
desit će se isto i sa danskom bojim se
ma pusti to. nasi su papci svi i seljaci. niko tu nema vrijedan spomena. niko se ne trudi. jebo kosarku. daj da pokusamo nesto u fudbalu makar.
E moj prijatelju, nikad necu prezaliti sto onaj papak od Hukica profula 3 slobodna bacanja pred sami kraj utakmice! Da smo znali cuvati prednost od 1 razlike i posjed lopte 2 minuta prije utakmice, mozda bi i mi imali sanse da doguramo do polufinala! Ipak tjesim se sa cinjenicom da smo imali najjacu grupu iz koje cak 2 tima idu u 4 najboljih!
ma mi smo kriza.
Talijani dogurase do polufinala a mi se toliko radovali da ce mo ih "rasturiti" u zadnjoj utakmici pretkola! :(