Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oko cega se mi opterecujemo... Znam ja ta loptotrckarala. Negdje sa 15 god. dodju na trening sa cigarom u ustima i ne potraje dugo vec su otjerali djecu koja su trenirala godinama. I u fudbalu i u kosarci. Znam iz iskustva.
mi smo luzerska nacija i to treba prihvatiti, a ovi kosarkasi su skup picki i debila kakve covjek jos nije zapamtio nite ce, jebase im janezi mater, usrase dobijenu tekmu i ne treba ih vise nigdje pustiti, i da jordana imamo popusili bi od kosova ...
niger nas je u crno zavio.dok on nije usao u igru sve je bilo kako treba.koji ga k...c drasko uvede j..o ga on u guzicu!
mrsic je ubio parkera... svaka mu cast
komentar
Kikiriki mozak, ako tebi nije drago sto Sina Kovacevic i Stevanovic igraju za BiH i svi zajedno ginu, mislim da je doslo vrijeme da se odselis u Srbiju. Nama ce biti lakse pravit ovu zemlju iz temelja.
hahaha,srbi izgube jednu kosarkasku utakmicu za bodove u 15 godina i vi odmah likujete.ovo je jedino takmicenje u kojem cak mozete igrati protiv trece reprezentacije Srbije.Uzivajte u tome
francuzi su bolji-ali janeze moramo razbacat
Budimo realni, sam odlazak na Evropsko prvenstvo je veliki uspjeh za nas. Ako sta uspijemo uraditi u posljednje dvije utakmice, u sto ja sumnjam, dobro ce biti. A sto se tice Hrvata i Srba, nek su izgubili. Ko ih jebe, ko' da oni za nas brinu. Pokupe nam igrace i jos treba da se sekiram za njih. Ma bjazi Damire sa svojim komentarima o Balkanu, ma bjazi...
al poraz ko sto su hrvati imali nebi nikom pozelio a SCG su postenski ispusili citav balkan propo
Mada mislim da mozemo dalje protiv talijana, oni su tanki.
prvo, poserem se na onog ko je pisao ovaj izvjestaj, jerbo, taj pojma nema o kosarci. odigrali smo jednu jako cvrstu, i jako tesku utakmicu protiv jedne od najjacih selekcija u Evropi. Nakon pocetnih problema sa zaustavljanjem Jerome Moiso-a Prodanovic postavlja odlicnu zonu na koju Francuzi nemaju odgovora. Forirest, Sonk, braca Pietrus i Parker nikako da pronadju sut. Na poluvrijeme se odlazi sa izvrsnim rezultatom. No, u drugom vremenu, Francuzi (Foirest) zabijaju 4 trojke, i, to je, sustinski, bio kraj meca. Kod nasih su bolje od ostalih igrali Hukic (koliko je koseva zabio Tariq Abdul-Wahad), Krupalija, i Mujezinovic. Napadacki najvise pokazuje Mrsic, koji, kao i obicno, ne moze odigrati dva poluvremena dobro. Moramo cestitati nasim, takticki su odigrali dosta dobro, kao i Francuzima, koji bi, ako sve bude "kako treba" morali uci medju 5. Po meni, ova repka sa Prodanovicem djeluje dosta dobro. Kada bi dosao Bogdan Tanjevic, to bi bilo i odlicno. Sve u svemu, zadovoljan sam igrom nase reprezentacije.
Mislim da je onaj Stevanovic fula, ako se vec ganja paritet, onda su trebali traziti nekog parmaka srbina iz Gacka, visokog 2 i po metra, od jedno 18, 19 godina. A ne novg Damira Mirkovica koji ne zna vodit loptu kako treba i polaze sa zemlje. A neko je spomeno i Ovcinu. Mislim da taj antitalenat ne moze savit ruku uopste u laktu, vec tek u ramenu. Krut je ko k*ratz. A i Barisu Drasko forsira bez pozadine. Mujezinoivc pokazo da je NBA kalibar, nesto kao Medvedenko iz LAL.
Nemojte Prodanovića da dirate; on je ubjedljivo najkompetentniji do sad. Nije smak svijeta, doći će pobjede.
nek komsiji crkne krava... balkane, balkane, balkane moj...