Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinovi Bosne su ponosni na uspjeh.
Naši stari su generacija opstanka, mi smo generacija promjene, a naša djeca će biti, Insha'Allah, djeca pobjede!!
bolesnih komentara i bolesnih nickova ne manjka ni na ovakvim vijestima, zar ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
komentar na rtrs je da idu cestitke momcima iz srpske i kako je srpska rasadnik talenata! ma *ebote zivot gdje mi zivimo ni jednom nije spomenut kolektiv da je pobjedio! jel moguce da su toliki kompleksasi?? umjesto da ova medalja bude nesto sto ce spojiti ovaj napacen narod oni u kontru idu fuj!! MOMCI JOS JEDNOM KAPA DOLE!
@Djed2 Moze, spojit cemo, al' cete se zvati Repulika Sadzak-Bosna i Hercegovina (i ostali) i eto ga problem rijesen, Srbija i dalje potoji, a vi zadovoljni :D
Joj i tebe Phillips, pa sta si ocekivao o Dodikove televizije? Kad odem na onaj sajt, kao da krocim u paralelni univerzum. Njihova zadaca je da danonocno trube da je trava plava, a nebo zeleno. Ima ljudi pa im i vjeruju, ali ima brate i onih koji nisu od razuma napusteni. Ignorisite hladno takve medije na sve strane, dzaba kontaminirati mozak.
Hahhaahah sto su se momci promangupisali . ono kao hajmo malo prohodati da nas raja vidi :) ma neka su i trebaju , mogu da rade sta hoce ,zasluzili su .
Hoću i ja hoću i jaaaaaa :D
uvijek su kosarkasi na ovim prostorima bili daleko ispred ostalih sportista po rezultatima.nema afera,tuce,manekenki,narodne muzike.... puno su bolji primjer mladim ljudima od onih sto se tuku sa redarima,nosaju repice,neke pundje,pramenove,tetovaze,....
politicari na aparatima , i oni bi malo prošetali gradom
Oj smoriste više s ovom djecom. Pa dobro sad, svaka čast na uspjehu... ali da se ovoliko o tome piše, pravi doček sa 50 hiljada ljudi, je stvarno pretjerivanje. ipak su to kadeti. Sinoć u gradu slušam komentare stranaca vezane za ovu temu, jer na početku nisu znali šta se dešava... kad su saznali, sa podsmijehom komentarišu.
"Euforija ne SPLASAVA" ??? Šta kažeš klixe ? "SPLASAVA" ahahahahaha Čestitke našim zlatnim dječacima, a dušmani nek' crkavaju, šta ću im ja :D ...
Polako kad svi oni udju u A reprezentaciju pa u finalu docekamo Amere i nekih 20-25 razlike ih oderemo
Vi ste ponos Drzave !
jedini istinski ambasadori nase BiH
Da naravno , Kamata kako je mocue da te nisam vidio !? :(
PRIKAŽI ODGOVORE (2)