Pressica KS BiH na Ilidži
0
Ermin Jazvin umjesto Varde i Hodžića
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino kod nas moze jedan zamjenit dvojicu
Ima li iko od ovih kvazi novinara koji odu na neku press konferenciju u kosarkaski savez da smije postaviti neugodno pitanje Sabitu ili nekom iz savzea? Smijete li vi novinarcici malo zatalasati i insistirati da se tacno kaze sta se desava, sta je s Vardom, sta je s Hodzicem, zasto igraju neke neznalice, a momci koji imaju smisla dobijaju sekunde (poput Capelana), koga lazu ovi ljudi iz Saveza?????? Smijete li postaviti pitanje ili samo sutite i pisete diktat?
Oj kosarko zalosti.
idemo osvojiti eurobasket !! idemo po trofej !!
moj mirza dje si doso....idi odmaraj glavu
Varda navodno otišao jer Hadžić hoće brže igrače i igru.E baš će nam Jazvin to donijeti.Šljivotres obični.
okupila se odlicna ekipa ove godine za EP (standardno svi hoce da se izreklamiraju) ali ispade da pola igraca ode.. sramotno.. i za selektora i repku
Šta očekivati od čovjeka koji je rekao: \"Dževdo (Alihodžić), uzmi ti Sabonisa\" !!! A ja baš kontao da ga Firić malo pritisne !
nepošteno je da varda ne igra, jer je čovjek igro u kvalifikacijama kad je malo ko htio igrat. ipak, ne treba sve gledat crno, mi smo svakako bili ispali u kvalifikacijama, ovo nam je samo bonus, tako da nemamo šta izgubit. trebamo igrati rasterećeno jer smo svakako autsajderi i imamo gubitnički mentalitet, a dosad smo puno puta pokazali da najbolje odigramo onda kad nam nizašta ne treba. kad smo pod pritiskom uvijek uprskamo. pozdrav svim navijačima BIH!
moj Djedovicu vidjecemo volio bih da bude tako
Jazvin je optimalno rješenje na poziciji 5 za ekspresan povratak kući, ... ne ulazim u pozadinu svega, mada očito nešto smrdi, ... bar sam se pomirio s činjenicom da do ozdravljenja bosanske košarke u skorije vrijeme neće doći.
Ne mogu da vjerujem kakve gluposti lupa covjek... pa ne moze se beskonacno igrati sa konceptom daj nekom (Neni, sada Mirzi) da suta tricu... Playevi su nam sporiji i gluplji od same lopte kojom igraju...
Prvo je Sabit rekao da hoce da podmlade repku i da zbog toga za Vardu nema mjesta a sada pozvao Jazvina (31god.), o kakvom onda podmladjivanju pricamo..Hodzicu dao 5 min.da igra i kao nije zadovoljio, smijesno.
Fuj....apsolutno se slazem s tvojim komentaromi dodao bih...Sabite JE.B.O. li TE: Mujo Tuljkovic, Milosevic, Nesovic, Bavcic a Bogami JAZVIN NAJVISE.... Hodzicu i Kapelanu svaka cast, cuj stavio ih protiv Grcke jedne od najboljih da se dokazuju. Sto nisu ograli protiv Makedonije???
Vrati Admira Bukvu i onog SDAovca Konakovica pi.ck.a ti mat.erina p.ap.an,ska! Teletovic, Djedovic i Domerkant trebaju napustit ovu konjusnicu...
da nije slucajno i ova hungaria alije budnje hotel
Ma neka vrati i Dževdu Alihodžića iz penzije da šutne koju tricu .. tek onako