Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se država gradi...Može Njegošu,Emiru i ostalim trabunjati bilo ko i puniti glavu nacionalističkim gadostima i glupostima,ali niko ih neće bendati ni 5%... Ovo je moja zemlja seronje, jedna država tri vjere!
Slažem se makarska! Građanin Hadžića.
Od rata niko koristi nema osim onih sto prodaju oruzje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo sine bosanski ti si naš heroj
Svaka čast ovom momku, zaista fino odgojeno dijete. Pandža sretno u životu druže. Okupio je jako lijepu ekipu momaka i non stop šiti druženje i zdrav razum.
Čitam negdje da če biti i doček u Banja Luci al samoza srpske sportiste.Četnik Dodo čestito SRPSKIM sportistima što predstavljaju RS ??? a nigdje
zna li ko odakle je ovaj Pandza...mislio sam da je Hercegovac al po govoru nebi rekao.....
Meni nije jasno zašto se govori Sarajlijama i očito onima koji vole svoju domovinu da poštuju jedni druge? Meni nije jasno zašto se kolektivizam, unitarizam, zajednička igra i tolerancija UPORNO propovijeda SAMO onima koji se većinom smatraju Bosancima i Bošnjacima, kojima je Bosna jedina domovina i oduvijek su za to ? Lijep je govor, ali nije održan na pravom mjestu. Uvijek su iz Sarajeva išle takve poruke drugim gradovima. Jesam li ikad čuo ili vidio sličnu poruku iz manjeg nam entiteta ? Ljudima koji su došli na ovaj skup to ne treba to da se priča. Ima MNOGO drugih adresa, prvenstveno u manjem nam entitetu, na koje treba uputiti pismo sličnog sadržaja. Njima se treba propovijedati zajedništvo i tolerancija. U Banjoj Luci, Prijedoru, Doboju, Palama ... na onim mjestima gdje se održavaju skupovi podrške ratnim zločincima, a ne skupovi podrške ovoj gore zlatnoj djeci. Kao što reče neko dolje u komentarima, "Poštujem samo dobre ljude u BiH".
bas tako....
Mozda zato sto vi volite granice bih a ne bosnu.. i njenje gradjane.. ako neko kaze da je srbin..srbin je..ako kaze da je bosna srpska..reci da jeste..jer i jeste.. druga dva naroda imaju pravo na bosnu koliko i ti..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbi zbog Sikirasa nisu genocidasi naredna tri dana, posle po starom.
Bravo bravo, kraljevske rijeci! postovanje, prihvatanje jedni drugih, to je recept za bolje sutra, za novi pocetak, a onda lagano elegantno graditi ovu napacenu zemlju.
musa nurkic i campara ce biti sami europski vrh.
s vidio sta je raje, kad su protesti nigdje nikoga u pm
Različitost je začin života - Oscar Wilde RESPECT tebi Josipe za hrabrost, logiku i čovječnost
Bosna i Hercegovina je bila i ostala multinarodna zemlja. To je ono sto nas cini posebnim, a ujedno i izvor konflikta. Samo uzajmo postivanje razlika, obicaja, olicenja i govora ce ovu zemlju izvesti iz mraka. Svi smo mi isti, samo nosimo drugacija imena. Ali i Josip i Njegos i Musa su djeca ove zemlje. A jednako i ostale manjine poput Jevreja ili Roma. Dosta dijeljenja, historijski gledano je svaka dioba vodila ka ratu. Svugdje na svijetu. Zato danas Evropa i ima najduzi period mira u historiji ovog kontinenta. Jer je ujedinila svoje narode! Volimo nase razlikosti, njegujmo ih i budimo drustvo u kojem individua smije biti ono sto zeli. Bez predrasuda, bez mrznje. Sve dok postuje i druge i tudja prava na istu tu slobodu.
Bas tako, meni je na vrh glave kretena. U biti esencija svega ovog je da se postujemo medjusobno. Ovo vrijedi za sve ljude. Od radnog mjesta do medjunacionalnih odnosa. Ne moramo se voljeti ali postovanje je pocetak dobrih odnosa.
Postujmo i volimo jedni druge,ove sto mrze mozemo izljeciti samo sa ljubavi! PEACE!!!
izgleda da su nam sudjeni Josipi da nas ujedine u BIH...nekad Broz, danas Pandza !
i josip juraj strosmajer.
i josip pejakovic
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja tek sad skont'o da ovo Josip Pandža na nas misli kad kaže - "Poštujte jedni druge". Pa mi smo ti koji svojim bljuvotinama od komentara trujemo budućnost ovih zlatnih dječaka. Naprijed Bosno i Hercegovino - dolje komentatori nacionalisti i trovači sa klixa!
Evo ti jedan veliki plus!!!!
Pa i onaj sto nas je prosli put ujedinio se zvao Josip. Bravo Josipe!