Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo Zimiceva ekipa gubi nekih 50 razlike u zadnjoj minuti. Zimic je odigrao osrednje, sa 6 poena i 2 skoka i 3 asistencije, ali 4 promasena slobodna bacanja (0/4) od cega dva nije dobacio do kosa?!?! Baby Shaq je igrao 6 minuta. Zimic je odlicno odigrao proslo kolo i bio 2 po indexu korisnosti (Suad Sehovic MVP), ali realnost je da Zimic nije kalibar od kojeg se mogu ocekivati ozbiljni rezultati. Zato je i otpao kod Ivanovica, a Drasko Albijanic nije.
ja koliko znam baby shaq je glen davis.
Za ove sto mi minus lupise 4 lika su izgleda baby shaq. A ovok sofoklisa je shaq pojeo kad je jednom proti njega igrao, zivi bili pa na youtubu vidjeli.
Ima li koja normalna djevojka ovde
Poceo i Klix sa ovim bombasticnim, nidje veze naslovima :D Cuj mene poceo :D
posljednje dijete KK Bosne
Sjećam se kad su ga predstavljali u nekom članku iz Malih Novina prije 10-ak godina :)
Neces ni sad....