Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 10 godina u NBA on će moći kupiti cijeli Bihać.
Svaka cast momku, strasan je potencijal, ali se mogao i drugacije nagraditi. Dati njemu stan, njemu koji ima dobar ugovor i fina primanja, pored toliko ugroženih i nezbrinutih porodica je- besmislica u najmanaju ruku! Sretno Džanane u daljnjoj karijeri!!!
nisi u pravu, dosta vise kukanja, cuj demobilisani borac 20 godina nakon rata, uzmi knjigu lopatu ili sta vec i bori se paša, rat je stao, ja sam demobilisani borac koji vec 17 godina radi, borba svaki dan, trpio sranja ali ucio i napredovao. Treba mu dati stan zbog omladine i djece koja ce vidjeti da naporan rad na kraju UVIJEK isplati.
@fixator Tacno tako!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jos da nije u potkrovlju.... Svaka cast Musa, zasluzio si ga 400%
Svi seratori koji govore da nije trebao dobiti stan neka malo ućute. momak je najveci sportista bihaća u zadnjih 20 godina. veliki je potencijal i aBd ostvarit će karijeru. naravno da treba sada momka podržati iz grada koji do sada nije uložio ništa u njega. a kada ostavri uspjehe on će se sjetiti tog grada. I nije fer momka od 16 godina porediti sa borcima i RVI i nabijati neku grižnju savjest dečku koji je i mnogo više od ovog zaslužio. Svaki biscanin može da bude sretan što imamo musu.
a gdje je stan za Fudu i Dalala Mithata??? gdje je ovdje pravda???
Glupost največa, stanove davati na privremeno korištenje isključivo bespomočnim, bolesnim, teškim invalidima. Ovako dati stan nekome ko ima ugovore, sponzore, te dobru plaću je van svake pameti i logike. Ali gdje prestaje logika tu nastaje BiH država i to je naša realnost, bitno je dobiti novi mandat, medijski se eksponirati, a institucionalna rješenja ovdje niko ne želi, jer ako je sve kanalisano nema malverzacija zbog kojih i onako svi teže d budu političari..
Jel ovo popularizam ili komunizam? Momak zivi u Zg i zaradjuje, idite bolan sredite onu bolnicu jade jadne.....
...haha dobar gradonačelnik,...lik je isti Pupan Oždrljić (bez uvrede:)...!!!
Hoće li biti kao nekad: "Imaš kuću, vrati stan".
SVAKA CAST I POHVALE GRADU BIHACU
pretjerano.... a Zlatnim Ljiljanima delozacije... cccc ... sutra ce dobiti i posao i diplomu na osnovu kvalifkacija..a kasnije biti ministar sporta
Hbm ti balije, niko im ne moze ugoditi. Da mu nisu dali stana pricali bi ovuda mjesecima kako se talenti ne podrzavaju. Cestitke momku. Osvjetlao nam je obraz u cijeloj Europi. Borcima naravno treba pomoci, ali se mora cijeniti i uspjeh a ne samo praviti prosjacku drzavu.
e moj Emdzade pa demobilisanih boraca i gladnih ljudi pun Bihac, casr Dzananu ali on ce za 2 godine biti milioner a gladan ostaje gladan..
Emdžade trebao si mu pokloniti svoju novo-izgrađenu vilu..!
IDU IZBORIIIIIIIIII!!!!!!! ČIM PRODJU IZBORI, I STAN ĆE SE VRATITI. ;)
"Džanan je već danas ambasador ovog grada sa svojih svega 16 godina" Napokon da neko i ovo cjeni. Za pohvalu!
Cijeni neko. Ali evo balije su opet krenule sa komentarima kako je sve pokradeno i kako nije trebalo nagraditi ovaj uspjeh i sto nam je osvjetlao obraz jer "on ce sutra imati para". Pa po toj logici nikog mladog i uspjesnog ne bi trebalo stimulirati.