Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno,nisi za NBA ligu.Sretno dalje.
@Alen114 Eto ti ces mu reci. Pa zar ne mislis da bi mu dali otkaz? Ti znas koliko je igraca dobili otkaz u NBA to nije nikakav problem, ali valja ti kao uusljo bosanski znas bolje od trenera u NBA.
Nastavio sa istim brojem poena kao i u prošlom klubu!
Probati se afirmisati u NBA još ovu godinu, ako ne bude išlo, nazad u Evropu. Jer godine brzo prolaze, danas si kadet, prođe malo vremena, veteran. Ako se želi dokazati kao igrač, negdje mora zaigrati, a mislim da Musi nikad nije bio cilj samo otaljavati karijeru.
Trenutno je u C sastavu, pa sad skontaj. Ako bude sreće i spretnosti možda upadne u B sastav, te možda više minutaže. U 12 minuta nemaš ti mnogo tu prilike što je realno, pa nisi sam na terenu da možeš šutati. Buraz moraš ovdje imati mnogo strpljena, mnogo da radiš i da imaš jebeno mnogo sreće. Nemojte hejtat momka, i manite priča vratiti ćeš se ti vamo. Samo čekate da neko kixne (klixne).
Momak dragi, pa zar dosad nisi shvatio, nije NBA za tebe. Ali tebe kes zanima. Postujem.
Musa u 4'oj gofini u ligi ne moze u predsezoni da se izbori za minutazu A Avdija za vasington dobio 30 minuta. Volimo Avdiju, u intervju amerima rekao fino da je rodjen na Kosovu u Srbiji a igra za Izrael posto je tu odrastao i ziveo. Nas Goranac, uvijek bili lojalni svojoj zemlji i drzavi.
Bosnje i sport. Sta ocekivati sem ovoga. "Naš košarkaš je promašio jedini šut koji je uputio te se nije upisao u strijelce"
Naš košarkaš je promašio jedini šut koji je uputio te se nije upisao u strijelce.
Najjaci su mi oni koji relativiraju njegov score zbog fizicke spreme, tipa neka treba njemu jos malo mase, ne moze on jos parirati ovom onom...dok jedan Goretzka za vrijeme prvog lockdowna, u 3 mjeseca se u Hulka transformisao...
I brat ucitelj mu je zaigrao za bh telecom bez konkursa a inspekcije sute i ne provjeravaju s kojeg je biroa skinut
Musa , bolji si od komentatora i zato , samo naprijed , 👍
vratit ces se ti u evropu i to u klub tipa cedevita ,olimpija ,niksic sutjeska
e moj Musa, vrati se u Evropu dok i ovdje mozes igrati...
@NTB racunaj drkadjijo. U nBA zaraduje milione u evropi ih ne moze zaraditi za cijelu karijeru. Tamo moze napradovat kao nigdje. Sta je sa vama komentatorima na klixu. Jestel svi osteceni u mozak?
Sta malo dolara uradi od momka majko mila