Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST MUSA TO JE PRAVO I TAKO TREBA
mlad a pametno zbori...imamo kapacitet da uspijemo u ama bas svemu , ali nas mentalitet je nazalost nas limit!
Sa Dzenanom, Kikanovic, Teletovic, Nurkic, Kikanovic, i Renfroe imat cemo stranu pocetnu petorku. Nadamo se da ce svi biti spremni za kvalifikacije jer mozemo postici strasne rezultate ako se svi odazve reprezentaciji..
Kad njima jedan uvaženi, ali ipak, KADET mora pamet prosvijetlit, eto gdje smo ..???
Dijete ne nasjedaj na price i drzi se dalje od svega,izletit ce ti sta pogresno i ode sve nizbrdo...
zašto vi , novinarska smeća kompromitujete mlade igrače, zašto njima postavljate takva pitanja, pustite djecu da odrastaju, igraju i postaju sjajni igrači, ne postavljajte im takva pitanja i ne dovodite u nezgodnu situaciju, pustite košarkaški savez neka rješavaju probleme sa igračima. bavite se većim problemim, neandretalci novinarski
Ko im postavlja pitanja, ovo je on napisao na facebooku. Citaj tekst ***gati.ba
Najmlađi i najpametniji.Ovaj dečko ima sve za vrhunsku zvjezdu
Mišljenja sam da se Džanan nije trebao miješati u ove stvari, a opet iako je jako mlad, mišljenje mu je na mjestu. Treba mu još mnogo rada i truda da postane vrhunski sportaš te da ga zdravlje posluži a ako mu se "zvijezde poklope" vjerujem da će biti pravi vođa svoje generacije!
Kod nas uvijek neke borbe.
Tačno,oni nam trebaju ali mi njima ne trebamo.
Najmlađi, a najpametniji. Hvala ti Dzanane što si obasjao ovu tmurnu BiH.
Ne treba se on mijesati u ovo. Zapravo nista od ovoga nije trebalo izici u javnost. Postaje sapunica polako.
Srbija velesila za BiH
Nebitan si, i ti, i komentar, a i clanak je realno skoro pa nebitan.
Svaka ti momce cast, ali realno - zar ti nisi balavac da se bavis ovim stvarima? Mene je iskreno malo strah sta ce biti s ovim momcicem. Kod nas ko god se pokazao, i valjao nesto, odmah se poceo pojavljivati po medijima, te daju izjave, te komentarisu i sto ih se tice i sto ih se ne tice, postaju starlete i "selebritiji", i onda ih sve to tako ponese, a rezultat obicno bude isti - pad u igri, slabe partije, nepotrebno uzimanje maha i dr. U pamet!
Hvala na minusima, vidimo se za par godina kad i ovaj mali pocne kao Nurkic prosipat indijske i turske serije po portalima :)
Deckooo ajde oladi....