Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veoma bitno za nepomenuti, Musa će ostati reprezentativac Bosne i Hercegovine i dobijanje sportskog državljanstva neće niti jednog trenutka promijeniti njegov status u našoj reprezentaciji.
Neće.
@Indigont Ko je ovdje lud a Nihad Đedović ne moze igrati a on kao moze
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Musa u ZG ima;4 sale za trening, svog fizioterapeuta kojg uvijek hvali, extra minutazu i tekme non -stop u ABA i euroligi.Ima i strucnjaka za prehranu i super primanja.Ponude su stizale i od Galate i od Panathenaikosa ali ih je , u dogovoru s Musom , Tedeschi odbio jer tamo ne bi imao toliku minutazu.Zavrsit ce tamo gdje svi zavrsavaju (NBA) i tamo starta od nule tako da mu je minutaza najvaznija.Osim toga, Zagrab je lijep grad, nema jezicne barijere i blizu je doma.
@stern od kad je Cedevita u evroligi? Nisu bili godinama.
Nek mu je sretno ! Ali , u kontekstu ovoga teksta ispade da su Nurkić , Đedović i Teletović narodni heroji za njega , pogotovo ova zadnja dvojica !!!!
ovaj mali mješavina Džeke i teleta. Džeko jebao tele.
Decko ti svakako odlaziš iz tog tima i to državljanstvo je samo igra, kako bi napravili problem u savezu bih a kasnije bi zaigrao za hr. Velika igra.
Zašto muslimane zovu suncokreti? Sad vam valja ustaška putovnica!
podhum a ti muslimani kako ih ti zoves bili u ustasama i partizanima u drugom svjetskom ratu! dok su usatse u u tom istom 2svj,r. sa cetnicima dogovarali i dodvorvavli ( ukucaj u google slike cetinka i ustasa ) a u ovom ratu dok su ti isti muslimani izginuli u HV ( oko 2000 ) a ucestvvali sa oko 25 000 dotle su neki drugi iza ledja suradjivali sa cetnicima . opet guglaj i trazi i vidi ko je suncoktert
Ja mislio Musa otisao sa Spahom na umru da zatrazi Saudijsko drzavljanstvo
joj kad te sretnem u hrasnom...
valjda mu nece vise skandirati ono musa turcine
Ja znam barem 300 ljudi sto su Uzeli i sad su bome lijepo Bogati,a dole se patili
Skinut ce cudjenje i anonimnost sa sebe,jer ce uz njegivo ime stajati CRO umjesto nepoznate BiH
ovo je jedan sasvim normalan potez, dobijanjem sportskog drzavljanstva cedevita ce dobiti mogucnost angazovanja jos jednog stranog igraca.. treba ljudima biti jasna jedna stvar, a to je da ako neki igrac ne zeli igrati za neku reprezentaciju njega ne mozes nikako prisliti na to.. musa ce biti reprezentativac bih najmanje jos 15 god.. pa i andrija stipanovic ima hrvatsku putovnicu a opet igra za bih..
Svi se oni mogu ugledati na KIKANOVICA
Ko je ovdje lud a Nihad Đedović ne moze igrati a on kao moze. Koja pravila gdje i kako vaze.
nihad ima njemacko drzavljanstvo a sa njima nema sporazuma o dvojnom drzavljanstvu dok sa hrvatskom ima kontas sad?
@CIGLA Ovdje se radi o dobijanju sportskog državljanstva pa sta ti mislis da li ce to na lijepe oci da dobije
Meni je Najsimpaticnije kad neko kaze:A u klinac klincev pogotovo zensko, hihihi
Sad će mu Bošnjaci počet psovati majku ustašku i sl.