Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi otvorite oči, pogotovo ti Musa, smiješno je pričati kako nije spreman, a momak odigrao 4 utakmice za klub u 4 dana sa sjajnim učinkom na svim nakon što je rekao da je povrijeđen. Ne pravite se glupi i ne branite ga, misli da ne može pomoći repki, a može u klubu briljirati, vidi se kako je "povrijeđen". Njegoš očigledno više ne igra za BiH. Budućnost će nam sve reći, samo nemojte se zapitati pa kako, pa što, a mislili smo da je izuzetak!?
sikiras nece vise igrati za bih a ne bih ni ja da zivim na palama i to je jedina istina!trebali su mu dati stan u sarajevu i uspio bi se rijesiti cetalja,a ti musa ne kaki i igraj,ponasas se kao da si diplomata sa 16 godina!
pametan decko brine za buducnost , od ove drzave nema hljeba :D U potpisu: delklarisani bošnjo !
Krešo vukoja na aparatima
1. Ovo sto su drugi mediji uradili je katastrofa, naravno nekome treba negativna atmosfera pa cak i u jednoj kadetskoj reprezentaciji !!!! Strasno! Ali sta cete nije vam jasno da su ova djeca jedan od najbolji TIMOVA, a kao sto Sikiras rece tim ne cini jednog igraca. Odlicno je to sto vjeruj jedan drugom i svaka vam cast! Pobjedili ste za mene jos jednu vaznu utakmicu a to su nebuloze nase drzave! 2. Klix ne kenjaj i ti molim te, znaci i vi pocnete pisati kada se nesto zakuha.
Zasto niko od medija nije pratio kroz citavu sezonu Sikirasa i njegovu povredu, Sanijeve utakmice, Musine... ? Ne nego je vazno zatrovat nas sto vise nacionalizmom, ovim majmunima sa vrha, tzv. politicarima i slicnim clancima ! Toliko se pozitivnih clanaka moze napisati, a vi samo picite po nekom crnjaku.
Nije problem što je igrao....nego nije našim levatima jasno kako vas još nisu zavadili.... pa se trude na sve načine....
bravo za komentar. jedno je odigrati deset minuta i poluvrijeme u jednoj utakmici a drugo je igrati cijeli turnir, a za turnir moraš biti zdrav i u dobroj kondiciji ,a ako sebe gleda da uvali u repku Srbije, njegov izbor ali treba izaći i reci ne želim vise da igram i gotovo
svi za jednog jedan za sve, jedino tako se ovi momci mogu odbraniti od najezde ovih vukova.
Izbori se blize,banda ne bira sredstva da postigne rezultat i uhljebi se
Svaka čast momci Ne dajte da vas bagra razjedini