Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sut iz igre 9 od 22 hahah fantasticno odigrano zaista
Musa je izgleda došao u puno jaču ekipu od Dončića, sinoć su dobili Denvera iako je Jokić odigrao partiju života za njih. Dončić provodi dosta vremena na parketu ali je Dalas na samom dnu tabele i jedna je od najlošijih ekipa u Nba.
@zen1čanin Dončić ne dominira u Nba, već igra u ekipi koja će se do kraja boriti da ne budu zadnji u zapadnoj diviziji (trenutno su predzadnji). Sa druge strane na pozicijama na kojima igra Musa u Bruklinu je strašna konkurencija, sinoć su potpuno uništili i ugazili tandem Marej-Heris koji su bili nezaustavljivi u dosadašnjem toku sezone, čak i protiv aktuelnog šampiona.Lično mislim da Dalas sa Dončićem kao glavnim igračem nikad neće igrati plejof.
Još samo malo agresivnije dolme,sarme,buredžika.... i to je to
,a boli te urac uzet ces paraaaaaa
Musa rastura ovu buraniju u razvojnoj ligi. Vrlo brzo se vraca u NBA.
ABA Liga je jaca nego ova razvojna NBA G
@KlixAdminTenkre Ocigledno je da ne pratis kosarku. U ABA ligi, koja je finansijski medju slabijim u Evropi, plate igraca su 5 puta vece nego u NBA razvojnoj ligi. Kvalitet kosarke na ovim prostorima je neuporedivo veci, pa bivsa Prva liga Jugoslavije u kosarci je bila najjaca u Evropi (na drugom mjestu je bila italijanska liga) i klubovi sa ovih prostora su harali Evropom. Jugoplastika je proglasena za najbolji evropski klub 20 vijeka.
@akademikgradjanin A ti ni u regionalnoj Kurdistanskoj ligi da zavrsis.
Ma decko je odlican. Mekana ruka, fin sut, jako polaganje, bezobrazluk i drskost....sve sto treba za nba. Treba se samo fizicki jos napucati i spreman je!
Iskustvo,prijatelju,iskustvo,to je ono sto njemu treba. Preskocio je Euroligu da stekne to potrebno,ali eto poletio je. Luka Doncic je takakv kakav je jer je isao postepeno i rezultatu i historiji svi prisustvujemo