Musa je izgleda došao u puno jaču ekipu od Dončića, sinoć su dobili Denvera iako je Jokić odigrao partiju života za njih. Dončić provodi dosta vremena na parketu ali je Dalas na samom dnu tabele i jedna je od najlošijih ekipa u Nba.
Musa ne igra u NBA. Dončić briljira, igra, stiče iskustvo, to je njemu najbitnije. Dallas je veoma mlada ekipa, njima treba još par godina da se uigraju. Ni Lebron nije imao bolji omjer kad je došao u NBA. I da, ovaj komentar ti je glup, kakve veze ima Dončić veze s ovim klipom. Dončić dominira u NBA, a ovaj igra u razvojnoj ligi.
@zen1čanin Dončić ne dominira u Nba, već igra u ekipi koja će se do kraja boriti da ne budu zadnji u zapadnoj diviziji (trenutno su predzadnji). Sa druge strane na pozicijama na kojima igra Musa u Bruklinu je strašna konkurencija, sinoć su potpuno uništili i ugazili tandem Marej-Heris koji su bili nezaustavljivi u dosadašnjem toku sezone, čak i protiv aktuelnog šampiona.Lično mislim da Dalas sa Dončićem kao glavnim igračem nikad neće igrati plejof.
Prikaži sve komentare (20)