Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, nije zreo za NBA... Tamo su ljudi zvijeri, fizicki vrhunski građeni, tko god gleda, zna to... Trebao je Musa mnogo cesce u teretanu prije nego li je otisao tamo... Eto ga sad u nekom univerzitetskom klubu... A mi i dalje slusamo vijesti o njemu kao da zabija u NBA po 30 poena po tekmi
Klub je produznica new york netsa, mogu ga slati i vracati kada god pozele
@hamo22 Cuj New York Netsa, pa pobogu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Musa, samo naprijed
Nisi ti jos bio spreman za NBA, poletio si odma za slavom i parama.
A za čim drugo da poleti? Da čeka neku povredu u balkanskim ligama i nikad ne zaradi milion? Ne postoji veća greška nego čekati. Ako imaš namjeru ići u NBA, idi što prije. Ako odeš kasno, ništa od tebe. Teletović, Bogdanović, Teodosić i mnogi drugi odlični igrači sazrijevali su po Evropi, kasno otišli u NBA i napravili tamo nikakve karijere.