Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahahaha Divi komentara, momku 20 godine i bez ikakve stele lik uspijesan. A ovima sto komentarisu je najveci uspijeh uzet koju marku od stare ili starog. Jos ako ima ziva nana ili djed, pa takvi misle da su jack pot dobili.
@Lonac Da nam je još tebe opismenit, gdje bi nam kraj bio.
De mi reci, jel joj brane roditelji, tako mlađahnoj, da sama s tobom u tvom stanu tarlaha? Naravno da ne. A da je nekim slučajem s prosječnim i finim momkom, onda bi joj glavu skinuli samo što stoji u dopičnjaku pored muškarca, kamoli u kući da je sama s njim. To ti je bosanac...
E sad treba napasti Saru, dajte profil :D
Svaka njemu cast na zalaganju al koji klinac to nas interesuje? Da li je ovaj portal placen subjektivno ili ima autore koji ne znaju sta ce zaista buti interesantno da se procita ili je poenta da se izazovu sukobi misljenja???
Koliko ste ljudi zli i povareni.Ovaj momak je donio zlato u ovu istu drzavu,koja ga blati gdje stigne.Na ruke ste oprali Nurkicevu djevojku,pa sad i Adnu.Mozda ste samo malo ljubomorni,ma ustvri gdje biste vi.Svi vi anonimni Aristoteli,napisite svojr ime i onda udrite.Ne podravamo nase,kako i ocekujemo da nas drugi podrzavaju.Samo naprijed Dzanane i Adna,jedino sto vam i mogu je pricati.U ovoj drzavi uspjeh,ljepota,razlicitost NE PROLAZI.
@gooUser1577987347 Uspjeh i ljepota? Da je doktorirao i da je ona domacica da zna pitu razvit, ja bih im cestitao al ovako mi ih je zao...i ljubav djece koju budu imali ce kupovati!!!
Cim zenske pocnu da se pojavljuju po clancima karijere krenu dole, sjetite se dzeke u vrijeme kad je morao letiti amri u los angeleskonstantno, zamalo nije prestao igrati fudbal, pa hajrovic i ona njegova, o dzumhuru i trebama da ne govorimo...
@opleti Ona Sofija počela da se vrti oko Jovića i nema gola ni na vidiku :D
Vise treba nego poena u zadnjih godinu
Nema potrebe da ti poželim sreću u Novoj jer to već jesi, nego mi preostaje da ti poželim dobro zdravlje i uspješan profesionalni život.
Adna travnicanka koja je odmah poletila u njujork u jeku spremanja ispita na stomatologiji ali nema veze dzani ce pomoc da svrsi ispite jer mora neko popraviti one porculane sto je stavio
Nije los decko,ali bolje da promijeni klub da igra vise,eno onaj Alen Smajli tek dosao pa igra dosta.
Slazem se, al realno gledao sam zadnja, 2-3 puta kad ga ubaci onako zadnje 2-3 minute da odigra, promasi 5 od 6 suteva, ni polaganje ne postigne, ne moze tako ni igrati vise, svaki ulazak u igru mora iskoristiti maksimalno, ko kad je protiv lejkersa zablistao sa 16 poena
E moje dijete. Umjesto da rokas top starlete ti gubis vrijeme sa balkanskim sponzorusama
imaš talent, al nije vanserijski..ipak, većina nas neće doseći te razine, uživaj i troši,pamet u glavu
ova Adna Ducanovic sutnula momka radi slave koja ce ubrzo zavrsiti kao i njegova scena na parketu
Vidi se ljubav u ocima 🤑🤑🤑
Pa zar nije imao neku curu vec? Ona mi je bila bolja mada ni ova mala nije losa.., je ko ona?
Svaka cast Musa..sam kroz zivot se boriti i postici tako nesto u 19 godini,je za svaku pohvalu i uzor. Nek te sreca i dobro zdravlje sluzi..