Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad skontaš mi bosanci na stranu što smo najljepši, nego smo najplaviji i najbjelji u regionu. A i u ponašanju smo najcivilizovaniji, pravi Evropljani.
😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Musa igracina i ljudina... ❤️🇧🇦
Musa ih guli ko jarčeve hahahahahahakhkhkhkhrrrrrrr
Ovo je poput onoga kada se bosanski princ onaj muralem slikao sa peharom pobjednika kupa u Barci i to objavio a nije odigrao ni sekunde
Da nema TAvaresa od 221 cm, koji je odlucio utakmicu i dominantan bio svo vrijeme i da Euroliga nije desetkovala Partizan nepravednim odluukama, vec bi bilo 3-0 za PArtizan.Jazavac u Madridu trci da udari Puntera sa ledja i on nijje kaznjen.
Tri air balla za poluvreme! Svaka ćas, bosanska škola košarke! Odlučujući koš u Arenu, na +5 a do kraja čak 15s. Bravo! Isprskaće ga čiča Punter u Madridu ponovo a čiča Lesor će da ga gladi po kudravoj glavi i grbi malenoj. Nije on Musa, on je pravi Mujica!
Musi je ova serija sa Partizanom itekako korisna za psiholosko sazrijevanje. Dobro je iskulirao sve probleme, samo hladne glave da ostane i jos vise se moze od njega ocekivati. Odlicno iskustvo.
Brate nekakav je grbav, smotan...ne razvija se...malo ga brada izvlači
Musa, pa zar nećeš reći kako su cetnicki navijači najbolji ili si zaboravio spomenuti....
Da im se hoce oporaviti onaj Porije pa da moze zamjeniti Tavaresa. I da bolje brane onog "kamena s ramena" tromog Ledeja i pobjeda bi morala doci
Dzanane igraj i uzivaj, ove sto te mrze nemoze ni vidivuta Dzenila izvuci iz blata
Ušutio je kosta fašiste, zanijemiše nakon ubistava
Hjoj muse turcina sto im ga na hinjaka slozi, svaka cast momku relativno mlad igrac super podnjeo tu situaciju, i jos ih ovako potpali. Musa kopa grobare :D
Super fotka. U publici se svi drže za glavu...