Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je dok god je u ekipi. Musu je vrijeme provedeno u Cedeviti sa Zdovcom unazadilo dvije godine, tako da treba neko vrijeme da dođe sebi.
dok malo ispravi grbu bice to i bolje
Čuj ti analitičara, Ivana Marić vam zavidi na analizama..
Tačno ta dva poena su presudili.
Da je cuo rezultate glasanja iz domovine postigao bi najmanje 20 p ,,samo da ga ne vrate...
A u stvari je loptu kroz obruc probacio samo jednom...
To roki, nek si ga ubacijo
Realno, malo je mrsunjav za nba. Tesko da može više od eto 3 kosa po utakmici. Nije nba za neku preciznost i fair play. Grubo se tamo igra. Fasovaće kakvu povredu na prvoj validnoj utakmici kad ga odgurne naka duplo teža mrcina. Elem, uhvati se teretane. Ojačaj.
Što ti je NBA dadneš 20 koševa računaju ti 2 poena .
Da ne dade on ta dva, zavrsilo bi se nerijeseno. Treba biti pozitivan i podrzat momka, lako njatke iza tastature i stvarati paralelni svijet u kojem misliš da si najboljši.
na terenu izgkeda odlicno. odlicne blokade, asistencije
Čuj 2 poena
haj ti ijesdan zabij
Kakav dribling ► https://www.youtube.com/watch?v=YgJXivPKkkQ
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Sve ok i neka mu je sretno.Ali necemo mi sada svaki put kada dijete ubaci kos stati u red da nam jos i samar opali.Haj ba tek na svijet dosao treba on jos dosta pure da pojede.Sretno malcu al mediji ubise sa svih strana.Jos ce nas izvjestavati kada mu bubuljica na dupetu iskoci.