Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo sam ti obezbjedi sebe i svoju buducnost od BOSNE drzave nemas nista. OvDJE SAMO POLITICARE RADE ZA SEBE i za svoje firme. Veci su oni patrioti kod naseg glupog narodak oji za njih godinama glasa nego ti....tebe ce pljuvat prije nego ove politicare iz SDA SBB SDP PDA.
najveći patriota u ovo vrijeme je onaj koji ode, jer u Bosni i Hercegovini kako se već sada zove nema napretka do nekog sukoba
@SDApobjeda1 Ti si tipican SDA uhljeb, papak, isfrustrirani levat koji nije mogao u dijasporu pa ljubomora frca iz njega. Musi sretno gradi svoju buducnost...i daleko od spodoba ko ovaj gore...jer njegov domet je ova zadnja recenica. Konj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretno i ne okreci se sine. Promijeni i državljanstvo, promijeni i krv ako treba. Nemoj sine da te išta više veže sa ovom prokletom avlijom i ovim prokletim narodom. Niti ti tako dobar zaslužuješ nas, niti mi ovako pokvareni zaslužujemo tebe.
Ovo je zaista lijepo sročeno. Iako sam i sama iz BiH i volim je ko mjesto gdje sam rođena i odakle dolazim, nažalost, danas je sigurnije i bolje voljeti je iz daljine. Njemu želim svu sreću svijeta, gdje god da ode da bude najbolji, jer će mu ovdje sve oprostiti osim uspjeha.
...ma hajte molim vas , pa masa afričkih nogometaša koja je zaradila pare u evropskim klubovima vratila se u svoje države,u svoja rodna sela sa kućama od blata među svoj narod.Dobro ću ja i ovdje živjeti ako imam milione ,jeftinije mi je trošiti ovdje nego u evropskim metropolama,naravno samo neka ne puca iznad glava.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sretno momak
Pasha, preko 10 hiljada km dnevno. Svaka cast.
Pasha, preko 10 hiljada km dnevno. Svaka cast.
Pasha, preko 10 hiljada km dnevno. Svaka cast.
Ma bravo momak!
Sretno Musa...ovakve prilike se ne riskiraju a ti si se vec dokazao i bogu i narodu. Obezbjedi sebi buducnost, pokazi se na sljedecem nivou pa se vrati i pomozi reprezentaciji. Jedna, dvije sezone bez tebe mogu znaciti par dobijenih/izgubljenih utakmica ali male sanse za velike rezultate...jer nemamo jak tim. A kada nema velikih rezultata bit ces svakako popljuvan od ovih nasih "patriota".
E ovdje se vidi razlika izmedju relanog zivota i da oprostite palamudenja i komentarisanja po klixu, te blacenja ljudi. Onako iz stolice.
sad kad je dospio do te tacke u karijeri da moze uzet velike pare,repka vise nece biti bitna nece igrati srcem i sa zeljom da pobjedi,vec vise onako radi karijere da mu bude upisano i da je imao nastupe za neku Bosnu i da je bio najbolji igrac.
posalji jedan milion i savezu :)
Talenat jednom u 100 godina, svaka čast !!!
Slušala sam ga par puta dok govori. Srazmjerno inteligentan i rječit dečko. Za nadati se da će uživati u svom talentu i karijeri, i da će uspješno izaći na kraj sa svim muhama govvnarama koje kao na govvno lete na tuđe pare.
Dzenane yebi im svima mamu. Svaka zabava se placa pa i igranje za reprezentaciju. Kad ti neko skrsi koljenon za mjesec cemo svi zaboraviti pa cemo samo reci eh steta kakav bi to sad bio igrac. Zato neka se narod zabavlja uz farmu, to je jeftinije i zabavnije vecini.
Dobar start , ...
isplati se pepsti loptu ako si dobar 😇
E sad turcine neka ti se napuse qurcine