Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
selektore, uz tebe smo!!!
Teletoviću se može oprostiti, stvarno mu je bilo jebena dijagnoza, ovo ostalo izdajnici
Mirza još nije u potpunosti oporavljen. Taman je promjenio sredinu, novac je uložen u njega od strane Phoenix Sunsa i normalno je da ne žele rizikovati. 100% sam uz Mirzu a Nihad bi rado igrao, trebaju se neke stvari posložiti.
Svaka čast selektoru i svim igračima koji su se odazvali, a i onima koji ovaj put nisu, a godinama su davali sve od sebe da se stvori nešto više. Pitam se čiji je posao da se osiguraju uslovi za pripreme i takmičenja? Iz godine u godinu ponavlja se ista priča i kao niko nije odgovoran. Svaka čast Mahmutoviću i Konakoviću, ja vjerujem da oni vole košarku i da su srcem i dušom uz reprezentaciju, ali oni ne rade svoj posao kako treba. Jer kako drukčije objasniti da se ista priča ponavlja onda kad počnu pripreme? Ili otkud pare za mlađe uzraste (drago mi je što je tako), a uvijek zapne na "A" timu? Valjda se naprave prioriteti, osiguraju prvo sredstva za "A" tim, pa se vidi šta se može, a šta ne sa mlađim kategorijama.
Sta bi bilo kad bi bilo.
Prica oko Djedovica traje vec mjesecima unazad.da je kome u interesu davno bi bio gotov pasos a ne sad fol u zadnji momenat cekaju
EXTRA BONUS ,100 posto uduplana vasa uplata , npr uplatite 10 eura , imate 20 na racunu !!! Idite na http://bet365advice.blogspot.com/ i registrujte se .
JEBO ovu reprezentaciju kad je onaj akrep konakovič glavni u savezu.... Puuuu
Bravo..Konacno pravi komentar.
Ne bi me cudilo da pobijedimo Francusku pa da nas onda razvale Finska i Poljska po 25 razlike
IMA OMLADINE vrabac , i ostala kompanija
Steta sto se bas sad ovo desilo, ovo je prevelik hendikep za nas. Za Djedovica nisam pratio, ne znam o cemu je rijec, o Mirzi ne treba polemisati uopste, covjek je do sad dokazao svoj patriotizam na hiljadu nacina. Najvise nam je ostao duzan Nurkic, snjim je uvijek nesto iskrsne!
ekipa iz stripa
bice zestokog blamiranja, raspad sistema
Prošli put u Sloveniji Nihad i Mirza stalno nosili majce Ljutih Krajišnika..vidi se kakvi su patrioti, patrioti na baterije!!
Ovo mu ne treba na njegov renome... Svaka cast Dusko... Velicina!
Ivanivić je najtrener u Europi i on će znat i ovoga što ima izvuči maksimum .... e sad, drugi par opanaka je - koliko je to . . .
A šta to on drugo reče . . . Nešto drugo tebi ovdje smeta ... ali to se bolest zove i da znaš - uspješno se liječi uz mrvu volje i suradnje pacijenta ...
Nasa javnost,( TV,novine, itd.) u buducnosti nebi trebali ni rijec vise prenositi o tipovima poput Jusufa i Nihada! Ti bi i rodjenu majku prodali za paru...gadi mi se tih tipova
Halalolsun,kako god da prođete,nećemo vam zamjerit,igrajte bez pritiska,a tako se najveća čuda prave...