Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@krb Paša moj, da si pratio NBA znao bi da je Rodman bio član Detroita i najveći protivnik MJ-u i Pipenu 80 tih. Treći je u Bullsa recimo bio Horace Grant (1987-94) u prve tri titule. Rodman je član tria u naredne tri titule Bullsa nakon što je došao iz San Antonia kao problematičan igrač a Phil ga smirio. Znači Rodman ne može nikako...samim time ni trio.
Garnett, Pierce,Allen ....
Hmm, a sta je s Jordanom, Pippenom i Rodmanom..
Najbolji , samo im nikad necu oprostiti promaseni zicer (duncan) i gubljenje kljucne lopte (ginobili) u sestoj utakmici protiv kretena iz miami a
Sigurno ce do pocetka play-offa skinuti Jonshona i ekipu, a ako ostanu zajedno i sljedecu sezone pada i legendarnu trojku Bostona.