Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se mene tice moze uvijek ovako, njima prijateljske a nama takmicarske tekme...Bez obzira na poraz bravo momci... Volim te Bosno!!!!!!!!
@PretobomV Nisu bacili pare, nego su kupili kartu i uzivali u bravurama nasih zmajeve!!!
Ko hoce da ih gleda u zivo ide ko nije u mogucnosti ili nece gleda kuci sta ti ima zao dat pare pa koliko sam utakmica pogledao sa porazom nije mi zao
SAMO HRABRO MUSA!!!
@PreporodBossnjakaBPS kad su bosnjooci znali igrati kosarku?
@strašni dahija Ja se svako jutro budim u Srpskoj Republici a ti u tamnom vilajetu zvanom 23%. Reci kako se prezivas da ti kazem kako ti se pradjed prezivao i koju slavu je slavio :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dobra je ekipa medjutim veoma , jako fali centar Sikiras, on je imao po 12 skokova i 18 poena po utakmici, bez njega nemamo sanse na Sp.
KAKVE PROPALICE NE MOGU DA VJERUJEM!
svaka cast ZMAJEVI ZLATNI ako Bog da opet cete VI nama zlato donjeti a VAS ce stotine hiljada ljudi docekati pred vjecnom vatrom ( za djikane i pametnjakovice kod gume sto gori).
Bravo!
Hajmo sad pljuvaci pljuj te ovu djecu.Oni su prvaci nasi pa kad bi svaku gubili...
Pandza jos jednom, imam prijateljicu za tebe
A Njegos Sikiras? Mozda sam propustio neku vijest...al' znal' neko sta je s ovim momkom?
povreda.
Hvala @trg heroja
ko bi vama ugodio. kad raja ne dođu da gledaju neku repku kojoj ide lose i koja je bezobrazna onda kazu sto ne punite stadione i dvorane u sarajevu a kad dođu da podrze onda kazu dzaba ste pare bacili i drvlje i kamenje po reprezentaciji.
znam da onaj dijasporski bolesnik franz (ili kako se oj*bina vec naziva) koristi desetak nickova i smara svojim fašizmom al opet zabrinjava brij četnika na ovom portalu
musa toliko se bavi sportom a ima krivu,savijenu,kicmu,ne razumijem
@Bodyfeat sta vam je nista lose nisam mislio,vidi se golim okom to,svasta
Fakat covjek nista lose nije rekao ne znam sto minusi... Musa ce taj problem svakako morat rijesit i vjerujem da se vec radi na tome.
Neće trica Musu, al' proradit će na svjetskom aBd!! Zlatni dječaci! Ponos države!
a nista, momcima svaka cast ali sve zavisi od muse, ako bude davao po 50 poena mozemo se necemu nadati. ostali skupa mogu nabrati 30 valjda.
JOJ JESTE VISE DOSADNI !!!! PA SVAKU VIJEST MORATE UPROPASTITI TIM VASIM PREPUCAVANJEM. KAD BI OBJAVILI VIJEST "DANAS JE SUNCANO VRIJEME" VI BI SE I TU SVADJALI. HOCE LI IJEDAN DAN PROCI BEZ VRIJEDJANJA I PREPUCAVANJA? I zelim nasim momcima puno srece na svjetskom , a ovo je ionako nebitna utakmica.
OVO JE PRIJATELJSKA UTAKMICA ,PRVA ČETVRTINA,POKAZALI STE DA MOŽETE ,I NIJE BILO POTREBE DA SE PREVIŠE POKAZUJETE ,VI STE MOMCI USPJELI ONOLIKI NAROD SKUPITI KOD VJEČNE VATRE.VOLIO BIH DA OSVOJITE SVJETSKO ,PA DA OKUPITE NAROD KOD VJEČNE VATRE I KAŽETE -DOSTA VIŠE STRANKI I LOPOVLUKA I DA OVA BOSNA I HERCEGOVINA BUDE PRAVA DRŽAVA,
svaka cast za nase zlatne momke.. ovo je ipak samo prijateljska .. opet , mogli ste ih vidjet tuzne na kraju jer su izgubil... ma momci kad bi izgubili 10 zaredom vi ste ponos nase drzave, sutra cemo ih nabit s kamatama u vitezu ... znamo to svi! ;) VI STE PONOS DRZAVE!