Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne gledam kosarku jer mi je nekako homoeroticno gledati muske kako se fackaju ali ne osudjujem, nek gleda ko voli. Gledao bih zensku ali samo da igraju zene sa uobicajenim kolicinama testosterona u organizmu.
Ko je gledao utakmicu sve je jasno sudija je odlucio pobjednika :)
Da je jedan dan biti spanac jbt led ljudi igraju stalno neka polufinala ili finala u pm, plus gjde individualni sport!!
Znalo se u startu da onaj ko izbaci Srbiju ide u finale...SPANIJA je to zasluzila.Ovo je jedna sjajna generacija kosarkasa koji su na zalasku karijere zasluzili da osvoje ovo SP.Stvarno jedna vrhunska generacija iskusni igraca koji su igrali po najboljim evropskim klubovima!Jos da Francuska odvali Argentinu i to je to...
@janjicarML Zar nije Argentina izbacila Srbiju?
@janjicarML Jeste!Ali spanci su nas prebili u igri...Dok su argentinci sipali trojke i stolice su ubacivali kroz kos.Generalno oni su nas jbl u pojam.Argentinci su to samo iskoristili...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Al ih pokradose u pm ...
Skolski primjer utakmice dobijene na iskustvo.
LegioGerman Bili su generalno losi, ali u kljucnim trenucima dobri. Ljuljove dvije trojke u drugom produzetku su presudile, Gasolova sva slobodna bacanja za drugi produzetak... Mils je imao slobodno bacanje 4 sekunde prije kraja utalmice i promasio je... neiskustvo, sami pali sami se ubili, kao Turci protiv Amerike.