Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragic je skroman momak us to vrijedan, vaspitan i disciplinovan...maksimalno je iskoristio igranje, ucenje i usavrsavanje od ponajboljeg playa NBA svih vremena Steve Nash-a...a toje fantasticno i demonstriro na ovom Evropskom prvenstvu.
@ninina... "ladno bi osvojili svjetsko" i ja mislim pod uslovom da je Dodik...da pojacamo struku, pomocnik Sasa Jakovljevic i Mile Marinkovic...Marinkovic je dobar momak iz Prnjavora, imao je skok i atletske sposobnosti za NBA...steta sto nije naisao na trenera da to prepozna i bar zaigra u jednom od vecih Evropskih klubova.
Ma lik je za primjer svima! Bas ono momcina od formata!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odličan text. A našoj omladini ostaje da se zadovolje hookah barovima i kladionicama.
Nosaci selfie stapova, cuclaci nargile, debili kolektivno. Maksimalni domet im je dvije rijeci na chatu napisati kad im poruku posaljes. Lafo oni u trendu. Kupe najnoviji iPhone ne znaju kalkulator koristiti kamoli sta vise, ali daj odgrizenu jabuku da me svi vide. Sta ce glupa omladina kojoj su nekakvi Elitni Doredi, MC Stojan, Jala i Buba, Vuk Mob, Rasta nekakav, nekakve Ministarke, muzicki ukus. Ima 100 milijardi pregleda na YouTube koncerta nigdje nisu odrzali. Generacija zombija i debila
Debilska omladina danasnjice prelazi cestu, drka mobitel a na auta i ne obraca paznju. Bitne su slusalice u usima, svira MC Stojan, Vuk mob ili ono smece Despacito. Instagramuse i influenserke se slikaju u hali sa iPhoneom, digle dva prsta, lafo Victory, one su pobjednice. Taj trend im Kardashianke nabacile na Instagramu. Ostali debili nesto se slikaju u Audiju A4, Golfu 7, uzeli rent-a-car. Jedva digne dva tega u teretani, uradi selfie, da svi znaju da trenira. Cucla nargilu - status - chillin
cista slovenacka mentaliteta...slovenacki sistem
"Posmatrajući sva evropska prvenstva u košarci, u finalnim mečevima samo su Aleksandar Đorđević (41), Nikos Galis (40) i Pau Gasol (36) postizali više mečeva od Dragića." Valjda koševa.
Jedna je Majka :)
Takvi smo mi srbi......................
prepisano nije izvorni text!nije autorski.............banujte me ili nadjite novinare koji znaju napisati nešto dobro moćno postali ste index.hr
Kopiraj link izvornog teksta ako ovo nije autorsko?
Bravo Gogi legendo! Svetislav Pesic je odveo Njemacku a Kokoskov Sloveniju do zlata na EP. Bez trenera nema kosarke. Podatak da je Srbija od 95' igrala cak 10 finala (5xEP, 3xSP i 2xOI) a jedna Spanija u istom periodu 9 finala (6xEP,1xSP i 2xOI) dovoljno govori. Recimo jedna kosarkaska velesila kakva je Litvanija je u Evropi daleko iza na trecem mjestu sa 4 finala i to sva cetiri na EP. I Sale ce biti dobar trener (jos uci) a vec ima tri finala zaredom (niko do sada), SP,OI i EP.
@Improvizator2 Tako je. Sale na ovom prvenstvu postavio (kao i Igor) nove standarde kako se igra za drzani tim.
Svaka cast Dragicu al sta je s grrskama u tekstu...? Ni ovo odjenuti nadimak nikad cula nisam...
Hajde sta cjepidlacis oko gresaka u tekstu. Eto kad si tako pametna napisi ti tekst. Lako je srat po tudjem radu. Uzmi ti nesto pa radi.
@HladnaOsveta Zasto ne cjepidlaciti, pa nije ovo neciji blog vec ozbiljan portal na kojem rade profesionalni novinari. Neko je isao u skoli da bi ove tekstove pisao. Najmanje sto moze uradit je da procita prije nego objavi.
Svaka cast Dragicu al sta je s grrskama u tekstu...? Ni ovo odjenuti nadimak nikad cula nisam...
Valjda nadjenuli. Google translate i udri. To su uradili, očito s nekog drugog sajta.
Ljudina
Glupa i debilna omladina umjesto da se ugleda na Dragica i kako je uspio u zivotu, oni nosaju selfie stapove, cuclaju nargilu, nesto se u hali slikaju sa najnovijim iPhoneom, a ne znaju kalulator na njemu koristiti. Nesto glupace dignu dva prsta, satro Victory kad rade selfie slike, to su im Kardashianke na Instagramu trend postavile. U teretani dva puta uzme teg u ruke, odmah selfie uradi da se vidi da lafo vjezba. Generacija debila, zombija, prelaze cestu a drkaju mobitel, ne gledaju na auta
Zamolio bi ovoga trenutka da odamo pocast, minuton sutnje, kao sto dolikuje domacem cetniku, nasem Mimi Sahinpasicu autohtonom sarajliji na aparatima
Ja ne bih volio da se tebi licno skuplja humanitarna akcija da ti bubrege trebaju presaditi, a nemas pojma kako je to teska bolest i koje su to patnje. Radujes se ko hejter nekome. Bez obzira ko je Mimo kao covjek, ja mu zelim sto brze ozdravljenje kao i svakom drugom bolesnom covjeku. Ti si takodjer bolestan ali mentalno. Molim Boga da ti pamet vrati, ocito si lud.
Cazim je karina od covjeka, zato ga je i zateklo takvo stanje, u Sa mu i ne zeli niko pomoc svi su na dzumi svakim radnim danom
Vidi kako Srbin moze bit Slovenac i igrat za svoju domovinu... pa kako ne moze bit Bosanac?!
U bivšoj državi Slovenci su imali svog ljubimca u košarci. Bio je to Bosanac Mirza Delibašić tuzlak a danas opet Bosanac iz Tuzle, Goran Dragić.
@imejezauzeto Svi smo mi Bosanci samo različitih vjeroispovjesti.
@ninina Ne spominje se selo u kojem si rođen, ne grad u kojem si se obrazovao.
U bivšoj državi Slovenci su imali svog ljubimca u košarci. Bio je to Bosanac Mirza Delibašić tuzlak a danas opet Bosanac iz Tuzle, Goran Dragić.
@Parmak boy Za Slovence Mirza je bio najbolji košarkaš u Jugi. Zašto ? Duga je to priča.