Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to OK, ali ja ne vidim nikakav napredak u odnosu na kraj prošle sezone u Portlandu kad je imao preko 15 poena i 10 skokova u prosjeku. Kao da je i njemu malo ponestalo motiva. Selekcija šuta i procenti šuta tradicionalno loši. Ne pišem ovo zato što ga ne volim, nego zato što bih želio da bude najbolji na svijetu, ali ne vidim napretka.
Odavno nisam vidio da neka ekipa otvori utakmicu sa rezultatom 16:0
Najgori i najgluplji trener U nba je Stots... U rangu Mense Bajramovića... Čovjek uopće nema postavljene akcije.. igra se na incijativu i inventivnost igrača... Početak meča , nemože Embid proći pored Nurka i trener File izvodi Embida.. vraća ga kad je izašao Nurkić i ušao šega od igrača Ed Davis, vraća se Embid i ekspresno zabija 10 poena.. U ukupno 28 poena preko 20poena je dao preko Davisa...po Stotsu odličnom obrambenom igraču..
Veliki El Nurk !!!! igracina !
Šta je sa ovim blejzersima CJ 1/14 šuteva prema košu Lillard 11/27 strašno loš procenat šuteva Nurk im najbolji a on nije šuter isto tako je glupo što ne pokušava trojke jer počinje da bude jednodimenzionalan mora malo da bude aktivnji
nije do njega, trener kaze koje će akcije igrat. A CJ i Lillard oduvijek ili nose ekipu ili konstantno fulaju suteve
@Kakoide Da nažalost trener mu je odredio kako će da igra ali mora da se osili malo