Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juka zvjer bravo majstore....
GSW ove sezone dosta ranjiv...istina da ce u play off-u pojacati ali ne cine se vise tako nepobjedivi, pogotovo njihova klupa vise ne cini tako veliku razliku kao prije...houston(OKC) u finalu konferencije i Cavsi u finalu ce imati svoje sanse.
OKC neće nidokle, a ako je GSW ranjiv onda šta reći za Cavse. Vrlo moguće finale Rocketsi protiv Raptorsa.
Juka k'o Caterpillar bager, sve rusi u naletu.
Svaka čast, bio sam se zabrinuo nakon one povrede, ali izgleda da se Juka oporavio. Nadam se samo da će ga zdravlje poslužiti i da će otići u neku ekipu sposobnu da se bori za prsten.
Bio je odličan ali opet može bolje, fulio je par zakucavanja i da to nije uradio nebi uopšte trebalo se bojati za ishod utakmice u zadnjoj minuti mora ići u teretanu poprilično mi je mekan mora praviti mišića..
TO Juka kraljuuuu .... uvjek odigras dobro protiv velikih ekipa... prosli put kada nisi postigao ni jedan poen nisam ni otvarao clanak... samo naprijed nek te pobijede zaobidju....