Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Lukin otac se pojavio u zadnje dvije godine. Nisu pricali a sad ne mogu jedan bez drugog. Luka, ne protiv majke!!!!
Sta znas sta je u pozadini priče..
Mama je uvijek u pravu! Luka slusaj mater jer danas ne bi bio ono sto jesi da nisi slusao mamu! Nisu te ti menadjeri vodali na treninge, ulagali sve svoje u tebe a i prali ti guzicu, ne, ne, to je radila tvoja mati!
Njezin novi zagonđija želi Lukine pare, upravu je Luka.
Milf
Srpska posla,oni ga nagovaraju.Uvijek Su pokusavali da cim vide i trunku srpstava odmah se in na to kace.Eto vidjece te.
Otac mu Srbin, zamisli tu ekipu Jokić, Dončić, Micić, Bogdanović i Marjanović.
ono..kad te pare i život uzmu pod svoje i mater zaboraviš. otišo je dunjaluk u nepovrat.
Ajde Mirjam svrati malo kod mene na gajbu da se uživamo ;)
Gde zivis u nekim komunistickim soliterima?
Nije više mali I vi se više ne pitate! Ako hoće može čitavo svoje bogatstvo da prokocka, do njega je. Vi ste ga dobro odgajili I sad je na njemu.
Aaaaa milf-a ovog
Kad se mama para docepa, pa pocne na piletinu trosit
Koja ku*a, čovjek želi da stvori brend od svog imena al ne - mama želi da uzima lovu... Dakle, u zaključku, pare pobjeđuju i ljubav prema vlastitom djetetu!!!
1000% Tako izgleda!
Vama gospođo svaka čast a tebi Luka... znaš šta već 😁😂
Vjerovatno je otkrio neke tajne mame i otac ga ubjedio da je bila kulva a on dobar lik
Ja ne znam o cemu se radi... Samo udjem da vidim slike mame...
Sudeci po komentarima malo ko je imao pristojan odgoj. Kad bolje razmislim i treba da se patite sa tih par stotina KM plate