Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musa obara sve rekorde nba po broju ispusenih shisha,nurkic se i danas posvadjao sa nipom,dzumhur jeo u McDonald'su nije vise gladan-vijesti bih sporta
@lapi1 Ne znam zasto Nurkica stavljas u isti koš, covjek od kojeg Portland ovisi, igra fanstastično, double-double svako malo, navijaci ga ovozavaju, povrijedi se pa se vrati... po meni je to sportista pravi .
Tek mu 21 godina a vec obara Jordanove rekorde. Bravo momce!
Sta je ovo, bosnje opet brisu sve komentare koji njima ne odgovaraju. Nisam znao da je problem i kad napises da jordan nije najbolji svih vremena, da mozda i on nije bosnjak?
odlicna tekma, gledao sam kao ured svaku, ovako kad zima dodje, nba se ne propusta, al nema dalje kao i uvek, na 32-31 tako nesto izvede jokica trener na odmor, i bum 10 razlike za jutu, tamo opet oko 89-91 tako nesto jokic na klupu i opet bum oko 10 razlike, bukvalno denver bez njega ne zna gde goni :O ima 2 jos kraj njega , al ni oni nisu konstantni,ostale ne vredi pominjati, jednostavno majstor je nema dalje!! covek ima prosek tripl dabl jedini u nba, trenutno je za mene MVP!!
Iako je Jokic “otjerao” nasu Bosansmuku Zvijer Nurka, nema mu sta covjek zamjeriti, jednostavno bolji je igrac, Nurk nije htio da bude zamjena, trazio je trejd I to je to. Mada mislim, da je trebao ostati i uigrati se sa Jokicem, sa njegovom odbranom, mnogo bi pomogaso Denveru, koji je katastrofa u odbrani. Mogli mozda prosle godine i titulu da napadnu. A ovaj Ravnogorac Doncic, sto derneci sa Bajom Malim Knindzom, njegas ne bih gledao ni da je bolji od Jordana. Nacionalista i chetnik.
Dnevna doza o Djikanima...Imal Djokovića imal Vučića.Gdje je buljava štitnjaća iz Laktaša uh! Pardon on je Pravoslavni Bošnjak...Imal STA o Beogradu o Zvijezdama Granda...Dajte nam još
Jednostavno receno NE interesuju nas ni taj Doncic, ni taj Jokic... isto kao kad bi Holandjani stalno izvjestavali o tamo nekim Belgijskim sportistima. To je NONSENS!!!
Sve je to OK, lične statistike priznaće ti da si odliačan, hvaliće te da bi održali mit o NBA, ali na kraju balade broje osvojene prstenove. Takva im je kultura, potiču nadmetanja u svemu i samo prvo mjesto je uspjeh. Kada lična statistika doprinosi tituli onda ti priznaju da si jedan od kraljeva NBA. Bez toga si samo jedan od.... Kao odlični Lilard na primjer.
jordanu trenutno samo LBJ moze konkurisati
Ma presao je on znas sta vec. Jordan je osvajao sampionske prstenove , a ovi svi sto obaraju Jordanove rekorde jedva u play off udju.
Ako ga je ovaj ovako mlad proso, sta je Jordan radio tokom karijere?
@omix Zato što su odbrane u vrijeme Jordana bile strašne,ove danasnje odbrane što timovi igraju prava kamilica.
@omix tad su se asistencije drugačije brojale, sad igrač napravi 2 driblinga i upišu mu je opet
Jordan sad kuci sjedi i plače od muke. Takav je Jordan. Isti kao i C. ROnaldo. Samo ja ja ja ja, naj naj naj naj... Ma mrš.
BRAVO MAJSTORE
JoKIC je do sada jedno 20 tekmi bio na granici vecnom mu je falila po 1 asistencija da ima trip dabl ili skok
Klix nemoj da se prebrukavate 🙂...porediti ovu smijuriju od košarke sa vremenom kad je Jordan ograo, smiješno...
"prebrukavanje" Dnevna doza novih rijeci ispunjena ✔️
Poli sendvic je cudo.