Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čemu kazna za "Sloboda Palestini"?? Da li bi ih kaznili da su napisali "F**k Palestine".... sigurno ne
Hajd sve, al sto kazna za transparent koji je istinit, da li bi kaznu dobili da su napisali "F**k Palestine"...sigurno nd
boli ma q za doncica. who da fcuk is he!?
@LeicesterCity007 Izvini, al glup si drug. Kao i tvoj psevdonim! ;) Ovaj momak, Luka Dončić, je najperspektivniji mladi košarkaš na svijetu i pravilno je da se piše o njemu. U slabom, ko danas i u dobrom, kao inače! ;)
Vise puta ponovljeno,a uporno nasi mediji govore da je protestovao,nije vec mu daje tehnicku kad je Vivesu pokazivao na grb.Lakrdija obicna od sudjenja, i to zemljak Javor.Ovo je bilo da mu se oduzme drzavljanstvo.
Prva tehnicka se po pravilima ne smije suditi jer je prvo dosudio nesportski.Poslije pregleda ne moze PO PRAVILIMA dosuditi kontra faul,a pogotovo tehnicku/nesportsku sta god je svirao.Mogao je samo promijeniti odluku u obicni faul.Da ne pricam o jednoj maloj stvari koja se zove zastita ofanzivca.Svabo se ko volina zaletio,lakat nije bio namjeran,vec zastita.Treba mu karijeru zavrsit radi 2 poena jebote.Druga tehnicka nije radi protesta vec radi POKAZIVANJA NA GRB!!!
sta je ovde uradio lose koji crni udarac
Prosjecni balkanac