Komentari (460)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas cudno kako Dragic,Gasola oba ,i ostala raja iz NBA lige mogu igrati za svoje zemlje i nemaju zabranu,a nase "zvijezde" nemogu.Izgleda da se zabrana odnosi samo na Bosance patriote nase (sarkastican sam).Zar nije receno da NBA ne dozvoljava igracima da igraju na eurobasketu.Ko koga laze ovdje.Sramite se Teletovicu i Nurkicu !
@Rutmira Zabrana se odsnosi na kvalifikacije.
za to vrijeme Nurkić sluša Baju Kninđu...
Dončić je bio blizu da napravi nešto što se rijetko viđa u euro košarci, odnosno uopšteno košarci koja se igra po fiba-inim pravilima, a to je triple-double. U NBA to nije rijetkost, obzirom da se igra 8 minuta duže. Dončić je imao 11 poena, 12 skokova i 8 asistencija. Šteta, zaista šteta za ove nedostajuće 2 asistencije.
ИСТИНА 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Sloveni ko monstrumi sa space jama
Svaka čast
'Si vidio Nurkicu i Musa.... Samo gledajte - možda ste mogli i vi
Dragić igra k'o navijen, ne žali se da je imao napornu NBA sezonu, a glavni je igrač u Heatu. I ne treba mu čitavo ljeto odmor. Kakva mašina, kakav stav. A naše balerine, te ovo, te ono, individualni rad... Od Slovenaca se svašta može naučiti.
@Mudri Bošnjanin Musa je mlad igrac i daje maksimalno od sebe a Jusuf Nurkic Maca je slucaj za sebe
Nece Rusi na Amere, da im ovi ne zamere
Dobar napad i savrsena odbrana. Jedna od boljih kosarkaskih predstava koju sam vidio u zadnje vrijeme.
Malo je reci ocitali lekciju. Ponizili su ih do te mjere da bu i mi sad Spance uzeli bez problema. A Mi smo bas jaki ono, u PM:!
kakav tim. Bravo momci
Koji smo mi jadovi... bosnje..
i mi Srbi, takodje.
Bravo Janozi
Sad nesto kontam ameri su nas zavadili zbog kosarke :) jarane pogledas ex-yu prostor i igracki kadar pa tresle bi se gace Lebronu i društvu....
@BlackPantelija đe vam je kosovo kad vam tako dobro ide. volovi
@BlackPantelija pitanje je bilo jednostavno. tvoj odgovor 6 redova trabunjanja. suoči se sa istinom. takav nisi koristan ni srbima, ni sebi. poyy
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djokovic je pola hrvat pola srbina
znaci hrvat
Samo kazem...za zemlju koju volis,igras
PRIKAŽI ODGOVORE (1)