Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nespretan naziv: "... Portland opet izgubio i doživio 19. poraz", a možda bi ljepše bilo: Portland opet izgubio, po 19. puta ove sezone.
Čuj Čonsi. Zamisli zoveš se Čonsi i ti kao trener.
Neće ni u plejof rahljavi Blejzersi. Pravo su se zayebali sa potpisivanjem silovatelja Bilapsa. Plaćaju Lilarda supermax. Zašto? Nurke solidan u porazu, šta će drugo? Dodajmo da ni Garza nije ulazio u igru (u novom porazu slabašnih Pistonsa, najgore ekipe u ligi). Ja ne bih izvještavao o ovome za neko vrijeme...