Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teletovic bez lijevog stopala na slici.
"Teletović je krenuo s klupe, a za 20 minuta igre ubacio je pristojnih jedanaest koševa, šutirajući iz igre s polovičnim uspjehom, četiri od osam. Pogodio je tri trice od sedam pokušaja, imao četiri skoka, jednu asistenciju i tri izgubljene lopte." Otkada su dvije trice,floater i polaganje jedanaest koseva? Cak i naslov videa kaze "10 poena protiv Indijane".
on je vazda najbolji u porazima ekipe ....
vi novinari klixa ni racunat ne znate
Opet neki bosanac sjajan u ekipi koja je izgubila... a kad pobjedzuju? Onda ili ne igra ili je uglavnom na klupi... slusal on "dzigare" kad se zagrijava?
samo kelje slušaju đigeru !