Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ogovarati mrtvog čovjeka koji ne može odgovoriti,jako kulturno od ovog ćelavca.Vrijedjao si u to vrijeme najboljeg kosarkasa Europe,lidera YU reprezentacije i logicno je da te ne zovu, a s druge strane u to vrijeme nisi ti bio Draženu ni do muda.
@kramorh U kulturnom svijetu važi ona "o mrtvima sve najbolje" ali naravno to ne važi kod balkanski karpatsko-dinarskih plemena.U svakom slučaju ćelavac je pravi jazavac mada sa ovom bradom liči na tvora
Upravo suprotno. Sebe pamti kao prgavog i bezobraznog klinca, dok Dražena u svjetlu jugoslovenskog patriote. Postoji i paralela sa Le Bronom i mnogim drugim američkim zvijezdama, kojima su pare bitnije od domovine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisi ti bio loš košarkaš, u stvari bio si dobar. Ali Dražen, Braco, najbolji igrač evrope, sigurno. Jednostavno, nisi dobacio ni blizu.
nisi srao 26 godina, kakva su govna u tebi? hrač
Saša Đorđević, najbolji plej ikad na ex Yu prostorima!
Znaci ti si jedna obicna seljacina
Potocari
Djordjevic je medju kosarkasima inace bio poznat po nadimku placipicka. Neznam kako ga novinari neupitaju zasto. I u ovom intervjuu je opravdao nadimak
Procitajte originalni tekst. Djordjevic nije vrijedjao Drazena. Nazvao ga je najboljim. Ne dozvolite da vas novinari levate.
Alo ba zašto pljujete Đorđevića?! Ne znam samo ko vas plaća da pišete ovakve odvratne tekstove za svako ko je srbin ili ima veze sa srpstvom?!
paksu jedan! tada si bio primitivac I ostao si! jadno I zalosno!
Ma ne ri-se , nacionalisto .
Niko pametan ne bi sad o tome govorio. Jel' se on sad ponosi time? Papak.
Ala vas KLIX lozi ko mlade majmune. Prvo izmisljena prica o "tenku iz Vukovara" a sad ovaj osakaceni intervju. Ovaj dio su izbrisali:" "Nitko se ne može uspoređivati i mjeriti s Draženom, on je bio najbolji. Dončić je čudo, ali svoj je igrač i neka ide svojim putem. Sazrijeva brzinom svjetlosti, Real mu u tome pomaže i bit će jedan od najboljih", "
@gazi.bengazi Djordjevic ishvalio Drazena, ali gle cudom, taj dio je "nesta" iz intervjua... dovoljno da se majmuni popale.
Iako je mrtav, Dražen je za tebe INSTITUCIJA ....
Drazen najbolji bijeli igrac ikada, Dordevic dobar, ali porediti ga s Petrovicem moze samo budala...
@ch.willa Nowitzki
@ch.willajaci je onaj slovenac mali od drazena cetiri puta, a dzordzevic je niko i nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)