Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO GUARDIOLA SVAKA ČAST PRVO THIAGO ALCANTARA SAD NAŠ ĐEDOVIĆ SLJEDEĆI JE ROGER FEDERER I IMAMO DREAM TEAM JAČI OD ONOG IZ PROŠLE GODINE
Veliki projekat Bajerna vec duzi niz godina,cilj im je biti u samom vrhu Europske kosarke,sjajno i za Djedovica i za rep.Bosne i Hercegovine.Puno uspijeha Nihade.
Kako lik vuce na Ibrahimovica,samo da pusti kosu jos malo :D
Bayern je extra klub.. u zadnje 2 godine se mnogo para ulozilo u klub, napravila nova dvorana i puna je kao sibica svaku tekmu.. Ove godine Bayern igra Euroligu u grupi sa velikanima Olimpijakos, Unicaja Galata itd.. http://www.euroleague.net/ lijepo je vidjeti vaku vijest na oficijalnoj stranici Bravo NIhade.. puno uspjeha..
karina igrač u seoskom klubu čast fudbalerima bayerna ali košarka im je sranje
ne brukaj se kad veze nemas o kosarci.
nikad ne zaigro tamo kretencicu ebem ti zenu
Otkud ovo jbte, pa gdje ce sada Mandzukic, mislio sam da Guardiola nece vise dovoditi pojacanja ??????????????????????