Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliki je ovaj Divac ima 3 metra u njemu
Tako i treba ne ko onaj vehabija sa nozem na policajca.
Sve leglo na rudu, nosio vas šejtan i Vas i židovski treći hram... Tko hoće biti robom, nek podržava protestante, Trumpa, Kinu, Putina... Čitava pompa se uhvatila oko jednog crnca, koliko Palestinaca i muslimana i kršćana pobije židovska milicija i vojska, a tog u medijima nema
šta sad odjednom nema korone, pustite onda da se i utakmice igraju sa publikom ako će se ovako hiljade ljudi miješati
Čudi me da nema Nirkica naseg makar da twituje
OBAVEZA PRVE BRACNE NOCI U SR.BIJI ZA VRIJENE TURAKA JE TRAJA 500G. POSLJEDICE SU IM I DANAS VIDNE 😂😂
Kada ce Gospoda proslavljeni kosarkasi ako su tako humani iskreni borci , posjetit Srebrenicu dati pocast zrtvama genocida.U svijetu poznato mjesto skorije istorije stradanja jednog naroda i svemu sto njemu pripada. Ili je ovo vise moda i licemjerstvo.
Pitanje 1.Da li bi policijac koji je osumljecen za ubistvo Floyda postupio istim radnjama i nacinom da je umjesto Floyda bio neki bijelac ? 2.Od kad postoji rasni problemi u americi od prije nekoliko dana ili od prije stotinu godina. 3.Da li ima iko ko misli da ovo nisu dobro organizovane parade i buntovi ulicama Amerike.
Kad nešto postane pomodna stvar gubi na oštrini i značaju...
Izlaze i poznati servi,da podrsku daju srdi popovicu antifa
Dobra je ova selektivna "humanost", steta sto je krajnje licemjerna..
Srbi nisu cisti bjelci nastali su od Turaka mongola, zato su protiv rasizma
A zašto tako ne izađe kad su tvoji genocid napravili
Pa sto nisu izisli kad je bio dan bjealih traka u Prijedoru?
da počne padati kiša sve bi se to razbježalo