Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki Dirk i legenda Dallasa svih vremena. Iz evrope ubjedljivo najbolji igrac svih vremena
E igrači a si bio i ostao. Respekt.
Igrac, covjek, gospodin.
dobar lik skroz
Najvece evropsko kosarkasko ime, bez dileme. Stalozen, tih i skroman unutra, tradicionalna njemacka profesionalnost, posvecenost i ucinkovitost izvana - na parketu; pa talenat, sharm, fizicke predispozicije, ... I u najdosadnijoj tekmi 'palio' je izgovor 'gledam Nowitzkog'. Po meni, ako mu je neko iz Evrope blizu, onda je to Vlade Divac. Steta po NBA i kosarkaski sport da ovakvi sportisti odlaze.
Jedan od najboljih svaka cast Dirk
Svaka njemu cast, ali Drazen Petrovic svoju pricu nazalost nije ispricao do kraja. Ja mislim da je on bio daleko najveci talenat iz Evrope ali tesko je porediti njega i Dirk-a dva totalno razlicita igraca. :-)
Bio je igracina ali i veliki gospodin. Tipicni pravi Svabo ali onaj gospodski Svabo, u dusi profesionalac. Zbog Dirka sam ostajao toliko nocin da ga gledam, od kako je dosao u NBA ligu pratim ga....
Kukoc,Drazen,Stojakovic su sve odlicni igraci al ne razumijem da neko moze reci da su bolji od Dirka.Jest Kukoc osvojio tri titule al ih ne bi osvojio bez Jordana.Dirk je vodio sam jedan prosjecan tim do titule a ova trojica koliko kod dobra bila to nikad nisu mogli.Respect Dirku jedan od najboljih svih vremena.
Najbolji evropski košarkaš svih vremena odgovorno tvrdim !
Ljudino crnci se izvlace na to sto je bijel kad ih nadigra.
Dirk je ostavio traga mladi neka se ogledaju na njega kao i na druge velikane...